Dán gyerekekkel közlik, hogy ők bevándorlók! Mit gondoltok erről?
Ezek a gyerekek dánul beszélnek.
"Magyarul nem attól lesz valaki Dán, vagy Osztrák, Német mert olyan útlevele van. Ezek a bevándorlók simán elvannak a párhuzamos társadalmaikban, eszük ágában sincs Nyugat-Európainak lenni."
A kisgyerekek a videóban pontosan az a csoport, amelyik beilleszkedett (ha alternatív társadalomban élnének, a szülők nem is engedték volna elkészülni a videót a gyerekeikkel. Jaja, biztos hazudtak nekik a libsik és Soros, ezért szerepeltek benne).
A "dán" az egy nagyrassz? Vagy valami ilyesmi? Nem azt jelenti, hogy "dániai állampolgár"?
13#, ezek a bécsi jugók is beszélnek németül is, nem erről van szó! Viszont gondolj bele, te kimész a családoddal akkor otthon te sem fogsz az adott idegen nyelven beszélni otthon, az anyanyelvét az ember nem dobja el. Az identitását szintén nem, erről szóltak a példáim. És ez így van rendjèn, ha x év után megkapom az osztrák állampolgárságot attól nem fogok egy magyar-osztrák meccsen Ausztriának szurkolni én sem. De nem is hívom magam osztráknak, hanem Ausztriai magyarnak.
Nem véletlen tesznek pl különbséget UK-ban, az oda született pakit sem angolnak, hanem Britnek hívják. Mert angolnak születni kell, Brit állampolgár meg lehet bárki.
"Nem véletlen tesznek pl. különbséget UK-ban, az oda született pakit sem angolnak, hanem Britnek hívják." (Ez amúgy hivatalosan is így van, tehát például okmányokban így jelölik?)
Ez egyébként egy kicsit mondvacsináltnak tűnik, és azt gondolom (bár nem tudom, szóval ez csak egy kósza gondolat), hogy a második-harmadik generációs bevándorló már angolnak számít. Persze, nyilván látszik rajta (ha látszik rajta), hogy az őse Musztafa volt, vagy Rashid, de a beilleszkedése nyilván sikeres lesz.
Ezek a gyerekek jól beszélnek dánul (mondom ezt úgy, hogy nekem a skandináv nyelvek inkább érdekességnek számítanak, és természetesen nem beszélem egyik nyelvet sem, szóval úgy tűnik, jól beszélnek), az integrációval nincs gond (persze, otthon nyilván nem dánul beszélnek, de az ő gyerekeik már dánul fognak otthon is).
Szóval nekem úgy tűnik, összemossák általában "a bevándorlókat". A beilleszkedőket és az elkülönülőket. Pedig nem egy kategória.
Na, persze, az etnikai homogenitás az etnikai homogenitás.
"Persze, nyilván látszik rajta (ha látszik rajta), hogy az őse Musztafa volt, vagy Rashid, de a beilleszkedése nyilván sikeres lesz."
Ezért mindig 2-3. generációs bevándorlóból lesz a terrorista...
Ocsmány propaganda videó!
Arról szól, hogy az európai-fehér kultúrkörbe asszimilálódott gyerekeken akarják megmutatni, hogy a jelenlegi ellenőrizetlen zöldhatáros migránsok, pontosan ugyan olyanok, mint azok akiket az elmúlt évtizedekben alapos ellenőrzés után engedtek be.
Pedig erről szó sincs.
Az angol a fehér angol. Tehát egy 3 generációs Musztafa sem lesz angol és egy Rashid sem.
Egyébként kíváncsi lennék hogy milyen keresztnevet adtak a szüleik a videóban szereplő gyerekeknek. Én UK-ban és Ausztriában is azt tapasztaltam hogy a muszlim egy ott született gyereknek is muszlim nevet ad, azaz nem Peter vagy Stephan lesz a neve, hanem Sulejman, meg Ahmed. Gondolom Csak hogy "elősegítse" a gyerek integrációját. 😊
A legtöbb bevándorlót ennyire érdekli az integráció. Azaz semennyire. nem véletlen élnek külön városrészekben, hoznak létre muszlim gettókat Londontól Marseilleig.
Aztán ha megkapják hogy nem Dán, meg nem francia akkor megy a sivalkodás.
Jó példa a francia foci válogatott, ahol a feka játékos kikéri magának hogy énekelni kelljen a francia himnuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!