Miért akarják a liberálisok, hogy ellepjék Európát a bevándorlók?
https://www.youtube.com/watch?v=uiiESl6iNC4
Ebben a kis, párizsi videóban is látszik, hogy mi vár ránk.
Miért ez az álma valakinek? Unatkozik és azért akar felfordulást?
Egy liberális számára a "diverz" társadalom az ideális.
Rühellik az etnikai,kulturális homogenitást.
Rosszul érzik magukat egy normális társadalomban,ahol nem fejkendős vagy afrikai minden harmadik ember és nincs tele transzvesztitákkal az utca.
Soha nem fogom megérteni ezeket az embereket.
Abban a hitben élnek, hogy csak a multikulturális társadalom a modern és haladó, ahol teljesen összekeverve élnek a különféle népek, nyelvek, kultúrák.
Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel pont a sokféleség vész el, hiszen ha mindenhol ugyanaz a keverék kép tárul majd elénk az utcákon, az pont, hogy egyhangú.
Olyan ez, mint mikor a fiatalok minél extravagánsabban próbálnak öltözködni, hogy kitűnjenek a tömegből, kiemeljék az egyéniségüket ruházatban, frizurában stb. Addig - addig, hogy tulajdonképpen tök egyformán néznek ki mind.
4.
Áá, ezek a jelenetek pont a többségi társadalom meg nem értéséből fakadnak. A kirekesztés okozza ezeket, kétségbeesésében és nyomorában fordul erőszakos tettekhez a bevándorló. Teljesen természetes, hogy elkerülhetetlen súrlódásokkal jár a szociokulturális integráció.
Lehet, hogy nem is bevándorló, csak azért mert fekete? Régóta ott él, ő is francia, az a hibás aki észre meri venni a bőrszínét.
Mondaná egy liberális.
A kelet-európaiak is szétverik a városokat és irtják a népet?
itt a tavasz újra,vajon jön e megint bevándorlók végeláthatatlan sora?
amúgy sorry de mostanában nem bírom ki hogy ne írjam le,de ezek NEM liberálisok,amit támogatnak az minden csak nem liberális bevándorláspolitika.szociológiai szempontból pedig a multikultúrális társadalom egy minden elképzelhető,és elképzelhetetlen módon idióta elgondolás,agyrém.szerintem ezt egy általános műveltségű ember simán átlátja,némi történelemtudás,és alapvető szociológiai ismeretek segítségével.
na itt vannak az ügyeletes libsizők, gratulálok.
Egy igazi liberális nem azokat vallja, amit a sok "libsiző" képzel. Én liberális gondolkodású vagyok, de nem libsi. Abszolút nem értek egyet azzal, hogy el akarják árasztani Európát a migráncsok. Guglizzatok rá legyetek szívesek a "liberális" jelentésére. Többek között a fő pillére az egyén szabadsága, szabad és emberhez méltó élethez való jog (melybe beletartozik önmaga, családja és javainak megvédése), valamint a liberalizmus, illetve egy igazi liberális megveti többek között a személyi kultuszt, az azon alapuló társadalmat, illetve a diktatúra minden formáját. Dióhéjban erről szól a liberalizmus. Nem arról, hogy válogatás, és gondolkozás nélkül engedjük, hogy az életünket fenekestől felforgassa egy teljesen már kulturális háttérrel érkező csőcselék.
Gondolom amit ide leírtam, azzal még a sok libsiző majom se nagyon tud vitatkozni.
Az, hogy valakinek más a bőrszíne, anyanyelve, vallása, szexuális irányultsága, stb nem szabad, hogy befolyásoló tényező legyen, mindaddig, amíg az adott ember képes emberhez méltón viselkedni másokkal. Értem ez alatt: nem jelent fenyegetést a szabad, megszokott életviteledre, épségedre, családodra, és a javaidra, stb. Tehát képes eltartani magát, igényeit, szükségleteit kielégíteni tisztességes úton. Liberálisként mondom, hogy az utcára szaró, nőket erőszakoló, boltokat fosztogató csőcseléket származástól függetlenül a helyszinen agyon kellene verni, mert ezek jelentenek valós veszélyt. Lehetne ragozni, de szerintem értelmes ember ki tudja hámozni ebből a lényeget.
Nem akarjuk. Mondott ilyet bármikor bárki is? Csupán azért vitázunk, hogy korrekt ellátást és bánásmódot kapjanak a menekültek. Mi ezt szeretnénk.
Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom, mert kicsit kezd már fárasztó lenni hogy két év alatt sem sikerült felfognotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!