Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért akarják a liberálisok,...

Miért akarják a liberálisok, hogy ellepjék Európát a bevándorlók?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=uiiESl6iNC4

Ebben a kis, párizsi videóban is látszik, hogy mi vár ránk.

Miért ez az álma valakinek? Unatkozik és azért akar felfordulást?

2017. márc. 1. 11:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

"A kelet-európaiak is szétverik a városokat és irtják a népet?"

Nem! És mégis kivel kampányolt és nyert a brexit? Csak ettől csöpögött az egész kampány és a világsajtós híradások. Az "eastern european migrants", bezony ám. Hogy menjenek haza a francba. Ne fájjon az igazság, piszkos migránsok vagyunk mi is valakinek a szemében. Mégpedig pontosan a te angol megfelelőidnek a szemében.

2017. márc. 1. 12:19
 12/30 anonim ***** válasza:
95%

"A kelet-európaiak is szétverik a városokat és irtják a népet?"

Nem, de akadnak köztük bűnözők és szép számmal ingyenélők ezért a britek nem kérnek több kelet-európait.

2017. márc. 1. 12:19
 13/30 anonim ***** válasza:
39%

"Nem akarjuk."

Ennek ellenére én nem tudok úgy végigmenni Párizsban,vagy a hasonló liberális fellegvárakban, hogy ne látnék idegeneket.

Ezekben az országokban pedig a liberalizmus az állami ideológia.

Szóval, de akarjátok.

2017. márc. 1. 12:20
 14/30 anonim ***** válasza:
33%
ja 9,csak van egy "kis" bibi,hogy a marxisták akik vannak azért egy páran,korlátlan befogadást akarnak,plusz a retorikájuk az annyi,hogy mindenki más Hitler aki nem akar korlátlan bevándorlást,arról nem beszélve,hogy az egész gennytől bűzös rothadó rendszer,egy autoriter rendszer,mert nincs semmilyen beleszólása az embereknek,hogy jöhessenek vagy ne jöhessenek a harmadik világból többek között,arról nem beszélve ahogy cenzúrázni akarják a social media felületeket,hogy gyűlöletbeszéd legyen bármi ami az igazságot leírja a bevándorlásról.
2017. márc. 1. 12:23
 15/30 A kérdező kommentje:

Persze, nem akarjátok őket beengedni az EU-ba, de azért valahogy mégis csak beengeditek és harcoltok azok ellen, akik valóban nem akarják. Utána meg nagy, ártatlan bociszemekkel mondjátok, hogy hát de ti nem is akartátok őket beengedni, csak valahogy mégis így alakult.

Ez annyira vicces, hogy teljesen kész vagyok tőle. :D

Nekem erről a keresztények szerető Istene jut eszembe, aki végtelenül szeret minket, de azért engedi, hogy a világ egy szenvedéssel teli mészárszék legyen, mert szabad akarat meg minden. Mintha az ember simán megengedné a három fiának, hogy késsel szurkálják egymást, mert szabad akarat van.

2017. márc. 1. 12:23
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarjuk, hogy ellepjék Európát, de már ellepték, és valahogy kezelni kell ezt a helyzetet. Ha normális bánásmódot kapnak, kisebb az esélye, hogy fosztogatni fognak. És az általánosításnak semmi értelme. Mindenféle színű emberek között van csőcselék, de vannak nagyon normális arabok is. A fejkendőjük zavar, pont a nőkkel van pedig kevés probléma. Azt nem tudom, hogy milyen arányban bűnöznek a feketék/fehérek/cigányok, pedig jó lenne, de ilyen adatok nem kerülnek ki, ez a liberálisok hobája. Nehéz kezelni egy peoblémát, ha nem tudjuk, mennyire jelentős, szóval inkább úgy csinálbak, mintha nem is lenne probléma. A Merkel meg hülye.
2017. márc. 1. 12:41
 17/30 anonim ***** válasza:
29%
Elküldeném a kultúránkat nem tisztelő arabokat a kérdezőhöz hasonló migránsozókkal együtt egy másik bolygóra. Egyik sem való a rendes európaiak közé.
2017. márc. 1. 12:45
 18/30 anonim ***** válasza:
67%

Nem akarjuk. De hát az a tény, hogy nem értitek amiről beszéltek, mikor akadályozott meg titeket abban, hogy verbálisan kiverjétek egymásnak? Na, azért vesztegessük egy kicsit egymás idejét. Nem mintha bármi hatása lenne, de azért elmagyarázok pár dolgot.

1) A felfordulás amit egyesek okoznak, rendőrségi ügy, nem határvédelmi. Azt akarjuk, hogy a rendőrség végezze rendesen a munkáját. Aki nem bír magával, akár migráns, akár nem, azt vigyék el. Aki bír magával, akár migráns, akár nem, azt meg hagyják békén. EGYÁLTALÁN NEM akarjuk a felfordulást, csak más a módszerünk a megfékezésére. Egy olyan módszer, ami nem árt ártatlan embereknek. Egy olyan módszer, amit évszázadok óta sikeresen alkalmaznak mindenféle emberek közti konfliktusok kezelésére. A rendőrség és az igazságszolgáltatás rendszere.

Még egyszer a lényeg, amit ezredszerre se fogtok felfogni: nem akarunk ilyen eseteket, mint amit linkeltél, csak nem gondoljuk, hogy a határok lezárása a leghatékonyabb vagy legerkölcsösebb megoldás.

Oké? Ha azt hiszed, hogy ilyen törés-zúzást akarnak a liberálisok, akkor ugorj a bekezdés elejére, és olvasd el még egyszer.

2) A liberálisok egyénekben gondolkodnak, nem csoportokban. Ha ilyet mond valaki, hogy "Abban a hitben élnek, hogy csak a multikulturális társadalom a modern és haladó", az egyáltalán nem érti a liberalizmust. A liberalizmus talán legfontosabb védjegye az INDIVIDUALIZMUS. Nem úgy gondolkodunk, hogy milyen lesz a társadalom, hanem hogy milyen lesz az egyes embereknek. Egy olyan rendszert építettünk fel, ami nem árt ártatlan embereknek. Szerintem lényegesen jobban működik, mint ami korábban volt. Persze szerintetek is, csak hát erről nem illik beszélni, mert a libsik csakis gonoszak lehetnek.

"Ennek ellenére én nem tudok úgy végigmenni Párizsban,vagy a hasonló liberális fellegvárakban, hogy ne látnék idegeneket."

Amit nem értesz, az az, hogy nem az a lényeg, hogy LEGYENEK idegenek. Hanem hogy LEHESSENEK, (amíg jól viselkednek). Érted a két kiemelt szó közti különbséget? Az egyes embereknek adott lehetőség a lényeg, nem az, hogy a társadalom egészét statisztikailag leíró adatok mit mondanak. Ha úgy gondolkodsz, hogy itt van egy csoport, akik esetén nagyobb mondjuk a bűnözés, ezért egyszerűen űzzük ki őket, akkor szükségszerűen olyanoknak ártasz és olyanoktól veszel el lehetőségeket, akik nem csináltak semmit, míg szükségszerűen kihagysz olyanokat, akik viszont igen. Ha azokat akarod elzárni, akik csináltak valamit, akkor nem ártasz ártatlanoknak, és nem hagysz futni bűnösöket. És ehhez egyéni, nem csoportos elbírálásra van szükség.

3) A határvédelemnek is megvan a maga helye. Majdnem minden liberális támogat valamilyen szintű határvédelmet. Még egyszer. Majdnem minden liberális támogat valamilyen szintű határvédelmet. Még egyszer. Majdnem minden liberális támogat valamilyen szintű határvédelmet. Oké? Megvan? Nincs? Ehh, én mindig megpróbálom. De valami meggátol titeket abban, hogy felfogjátok.

Jelenleg azt csináljuk, hogy megfogunk olyan embereket, akik nem Magyarországra akarnak jönni, és erővel itt tartjuk őket, hogy aztán legyen mit mutogatni. Ez a bajom az egész Orbán-féle anti-migrációs mizériával. Nem az, hogy a kerítés az milyen csúnya, hanem hogy semmilyen értelmes funkciót nem lát el. Csak annyit, hogy Magyarországra regisztráljon olyan embereket, akik nem akarnak idejönni. Hogy aztán propagandát lehessen belőlük csinálni.

4) A marxizmus és a liberalizmus ellentétes dolgok. Sok marxista liberálisnak hívja magát, mert a marxizmus kifejezés csúnya. Olyan ez, mint egyes keresztény fundamentalisták, akik pl. rend szerint konzervatívnak hívják magukat az USA-ban. Nem azok, de azzal nem lehet választást nyerni, hogy "helló, én keresztény fundamentalista vagyok". Ha valaki liberálisnak hívja magát, de nyilvánvalóan nem az, akkor rá kell szólni, hogy helló, te nem vagy liberális. Nem pedig kiemelni ezeket az embereket, és az ő gondolataik alapján, több százmillió liberálist teljesen figyelmen kívül hagyva általános támadást indítani a rendszer ellen, ami egyszerűen jobb, mint bármi eddig a történelemben. Ha a neomarxizmussal van bajotok, akkor azt támadjátok. Mert ha a liberalizmust próbáljátok lebontani, akkor könnyen lehet, hogy sikerrel jártok, és megnyitjátok az utat a szélsőséges neomarxisták előtt.

Na jól van, egyelőre ennyi elég lesz. Négy egyszerű gondolat, amit próbáljatok megemészteni. Nincsenek nagy reményeim, de azért itt a tl;dr verzió ismétlés gyanánt.

1) Nem akarunk mi ilyen felfordulásokat, amik pl. most Párizsban vannak. Csak van rá egy jobb megoldásunk, ami eddig egész jól bevált, és sokkal igazságosabb.

2) A liberálisok egyénekben és lehetőségekben gondolkodnak, nem csoportokban és eredményekben.

3) Nem ellenezzük a határvédelmet. Épp ellenkezőleg, normális határvédelmet szeretnénk. Csak most nem az van.

4) Mielőtt megtámadtok egy csoportot, igyekezzetek azonosítani őket. Pl. ha bajotok van a neomarxizmussal, akkor ne a liberálisokra lőjetek.

2017. márc. 1. 12:45
 19/30 anonim ***** válasza:
38%
18: hozzád intézném a gondolatomat hogy én le is írtam hogy a kultúrmarxisták mit csinálnak,de természetesen úgy értem,hogy rengeteg ember közül akik liberálisnak mondják magukat,de nem azok,hanem valójában kultúrmarxisták.ami jelenleg a liberalizmus címszó alatt fut, ez a kultúrmarxista ideológia.és jelenleg úgy veszem észre hogy a magukat liberálisnak mondó emberek többsége kultúrmarxista,tehát nem igazi liberális.sajnos.és képzeld énis ismerem a Redditet,tl dr. ;)
2017. márc. 1. 13:08
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"jelenleg úgy veszem észre hogy a magukat liberálisnak mondó emberek többsége kultúrmarxista"

Én úgy veszem észre, hogy a világon párszázezer ilyen van, és több százmillió tényleges liberális. Talán összességében egy milliárd is. Ezek a neomarxisták nagyon hangosak, de csak annyit tudnak, hogy jó humorforrást nyújtanak másoknak. Nincsenek sokan, és nincs tényleges hatalmuk.

2017. márc. 1. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!