Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Dán gyerekekkel közlik, hogy...

Dán gyerekekkel közlik, hogy ők bevándorlók! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 9. 14:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%

Most hülyült meg minden politikus a világon???

Donald Tramp közölte, hogy a korábban rabszolgaként bekerült emberek leszármazottai is bevándorlók, és menjenek a pi-be. Könyörgöm, azoknak a rabszolgáknak 150-200 évvel ezelőtt eszük ágában sem volt az USÁ-ba költözniük.

De ha így nézzük, az amerikai földrészen az angolok, hollandok, egyéb bevándorlók a bevándorlók, mert az indiánok voltak ott az őslakosok. És ezen az alapon inkább van joga ott élni a mexikói indiánok leszármazottainak, mint az amerikai népnek.

Szóval kezdi már a farka csóválni a kutyát!!!

2017. márc. 9. 14:17
 2/27 anonim ***** válasza:
76%
2017. márc. 9. 14:22
 3/27 anonim ***** válasza:
23%

Azt,hogy szükség volt egy ilyen videóra,jó,hogy megcsinálták.

Az egyetlen probléma,hogy nem jut el mindenkihez,és azok közül is,akikhez eljut sokan rosszul fogják értelmezni és szándékosan gyűlöletkeltésre használják majd fel.

2017. márc. 9. 14:27
 4/27 anonim ***** válasza:
68%
Látni vélem, ahogy Fekete Pákó pityereg, mert szembesítették vele hogy ő nem magyar. Soha nem is lesz az! A nagy világ összekavarók összekavarják a világot, és az új helyzethez nem vezetnek be új fogalmakat, hanem a régieket torzítják el. Ez világméretű bűn az emberek ellen!
2017. márc. 9. 14:40
 5/27 A kérdező kommentje:

Szerintem egy ilyen idős gyerek még nincs tisztában azzal,hogy ez mit jelent,csak azt érzi,hogy kirekesztik,kiközösítik.

Ez mélyen nyomot hagyhat bennük.

Ugyanolyan,mint amikor valakit rasszizmus miatt,vagy homofóbia miatt közösítenek ki.

Tágabb értelemben viszont teljesen értelmetlen valakit bevándorlónak nevezni,hiszen mióta emberek élnek a Földön mindig vándoroltak.Vannak akik többet,mások kevesebbet.

2017. márc. 9. 14:52
 6/27 TR75 ***** válasza:
45%
Mi köze ennek Pákóhoz?
2017. márc. 9. 14:52
 7/27 A kérdező kommentje:

Fekete Pákó nem itt született,hanem felnőttként jött Magyarországra.

Én sem értem az összefüggést,hogyan hasonlítod ezt ahhoz mikor valaki ide születik,állampolgár,mégis bevándorlóként bélyegzik meg gyerekkorától a külső jegyei miatt.

2017. márc. 9. 14:58
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a nyilatkozatból (eredetit nem olvastam), egyáltalán miként sikerült erre a következtetésre jutni? Bár, akár azt is mondhatták volna, hogy "te nem vagy királylány", valószínűleg hasonló hatást vált ki.

Amúgy, ha én kivándorlok gyerekkel Angliába, vagy épp Dániába, még nem leszünk az adott ország állampolgára. Ennek megszerzéséhez minden országnak vannak bizonyos feltételei.

Összegezve pedig, baromira mocskos húzás gyermekekkel előadni egy (szándékosan) hamis értelmezésen alapuló propagandavideót.

2017. márc. 9. 15:32
 9/27 anonim ***** válasza:
80%
Tényleg nem dánok. Ezen nincs mit szépíteni. Egy barátom japánban született, és ott él, mégsem hívja senki japánnak.
2017. márc. 9. 15:32
 10/27 anonim ***** válasza:
80%

Én Bécsben élek, rengeteg volt jugo lakik a környéken. az utcánkban lévő középiskolából mikor jönnek ki a gyerekek akkor ők szerb nyelven beszélnek. Akkor mitől lenne osztrák, ha még nyelvében sem az?

Amikor valami sportesemény van akkor sem Ausztriának szurkolnak, viszont ha Szerbia vagy Horvátország nyer valamit akkor fesztivál van az utcákon.

Magyarul nem attól lesz valaki Dán, vagy Osztrák, Német mert olyan útlevele van. Ezek a bevándorlók simán elvannak a párhuzamos társadalmaikban, eszük ágában sincs Nyugat-Európainak lenni.

2017. márc. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!