Minek jönnek a lengyelek kiállni a kormány mellett?
Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 09:59
12/13 anonim válasza:
"Az "arabok" menekültek, segítségért jönnek. A CÖFös lengyelek (figyeled a részleteket? én képes vagyok veled ellentétben általánosítás nélkül fogalmazni) viszont közpénzből konkrétan beavatkoznak a belügyeinkbe."
Persze, követelőzve a zöldhatáron át, már az x.-ik nem háborús országon keresztül. :D
Olyan elcsépelt már ez a duma, mint anno ahogy annyira rettegtetek, hogy jön mind a 23 millió román! :P
13/13 Shai-Hulud válasza:
"Terrorista arab jöhet bármikor, de lengyel még túristának sem..."
Igen, mert a terrorista arab jó pénzért megveszi a letelepedési kötvényt, de a lengyel turista mit vesz? Még múzeumi belépőt se, sőt, neki fizetnek, hogy jöjjön ide teljesen spontán "demonstrálni".
"Milyen furcsa világ ez."
Szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!