Minek jönnek a lengyelek kiállni a kormány mellett?
#1 de, jönnek megint, tegnap írt róla mindenki
Amúgy meg kis pénz a zsebbe plusz cafeterianak egy kirándulás Budapestre. Igazából elég jól fizető meló ez 1-2 óra hangos "Szeretünk Viktorért", és "Lengyelország a Fidesszel van" rigmusért.
Mert szeretnek minket.
De ez mindig is így volt.
Jó pár éve találkoztam nyaralások alkalmával többször is lengyelekkel. És annyira örültek, amikor megtudták, hogy magyar vagyok, mert hogy a lengyelek és magyarok jó barátok.
Hát legyen, engem nem zavar, ha szeretnek :)
Észrevettétek, hogy általában azoknak nem tetszik, hogy néhány napra lengyelek jönnek hozzánk, akiknek a migránsok beengedésével pl semmi bajuk nincs?
Terrorista arab jöhet bármikor, de lengyel még túristának sem... Milyen furcsa világ ez.
Persze, mert az arab az terrorista, a lengyel meg turista... :D
Az "arabok" menekültek, segítségért jönnek. A CÖFös lengyelek (figyeled a részleteket? én képes vagyok veled ellentétben általánosítás nélkül fogalmazni) viszont közpénzből konkrétan beavatkoznak a belügyeinkbe.
"Az "arabok" menekültek, segítségért jönnek."
Veled ellentétben a magyarok többsége már rájött, hogy nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!