Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mi lesz a csernobi...

Huszát Lóránt kérdése:

Szerintetek mi lesz a csernobili reaktorral? Többi lent

Figyelt kérdés
Mostanság nagyon elkezdett érdekelni ez az egész, ugye kész lett az új szarkofág, és már fent is van a helyén, ha kitakarították a helyet és eltakarítják az alatta lévő szennyezett dolgokat mi lesz? Mi lesz pripjaty-al? megmarad turista érdekességnek, vagy esetleg ujjá építik és lehetőséget kapnak az emberek vissza költözni? (tisztában vagyok benne hogy ez nem most lesz és nem is az elkövetkező 10 évben!) Érdekel a véleményetek róla , Szeretnék kilátogatni pripjaty-ba de sajnos még nem vagyok 18 és ez életév alatt még szülővel sem lehet kijutni, amit nagyon sajnálok viszont félek hogy mire lehetőségem lenne addigra ne adj isten kész lesz ( amire nagyon pici esély van) vagy lezárják a munkálatok miatt! Minden esetre a csernobil és pripjaty utáni való érdekeltségem nem fog lankadni, ha mire lehetőségem lenne és talán ujjá építik akkor is kimennék! Nagyon érdekelnek a régi (80-90 es évek beli tárgyak ) tárgyak és itt ezeket megtalálhatnám.Illetve gyönyörű fotókat készíthetnék :) ! Aki volt már kint kérem írja le mi volt, ha kérhetem az elejétől a végéig, hogy haladt az út stb! És az elején feltett kérdésemre is szeretnék választ kapni, köszönöm :)

#Csernobil #atomkatasztrófa #Pripjaty #pripjaty-i túra #Extrém túra
2017. márc. 5. 16:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2017. máj. 22. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Az erőművet le fogják bontani. De nyugi, nem 5 perc alatt. Az 1-3 blokkok lebontása a tervek szerint 2064-ig fog tartani, a balesetet szenvedett 4-esé még tovább.

Pripjatyot nem fogják újjáépíteni. Ahogy fentebb is írták, egy darabig még megmarad olyannak amilyen, aztán pár évtized múlva lassan összedől ott magától minden.

Egy magyar film egy csernobili túráról.

[link]

Biztos van még egy csomó hasonló a youtube-on

Évek óta nem jártam az index fórumon, de ott is volt egy lelkes pripjaty-fan csapat. Közülük többen voltak is ott.

2017. máj. 22. 10:08
 13/13 anonim válasza:
Ki takarítanak építenek alá egy új blokkot és azt is föl robbantjak😆
2020. jan. 17. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!