Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért mondják azt a zsidókra,...

Miért mondják azt a zsidókra, hogy a bosszú népe?

Figyelt kérdés
mi a történelmi háttere ennek?
2010. máj. 10. 01:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Divizio 88 ... halgasd és megtudod!
2010. máj. 11. 16:18
 22/35 anonim ***** válasza:
43%

Előző...rajtad csak nevetni lehet azzal a sufni zenekaroddal te szerencsétlen. Komoly eszmei háttere lehet, az ilyen minőségű csörömpölésnek...

És mindenki csak azt beszéli, h mit tettek a zsidók, de azt senki nem veszi számításba, h mióta üldözik őket. És legyünk őszinték, aki engem üldöztet, annak én is ott fogok ártani, ahol tudok, mert...mert ilyen az emberi természet. Egyébként is, honnan jön ez a sztereotípia, h minden zsidó, erkölcstelen, és kapzsi...és még sorolhatnám.

Nagyon rossz, amit egyes emberek, csinálnak. Ész érvek nélkül, gyűlölködni...ez már megy az összes szittya-fattynak, de más nem!

2010. jún. 12. 00:06
 23/35 anonim ***** válasza:
56%

"És mindenki csak azt beszéli, h mit tettek a zsidók, de azt senki nem veszi számításba, h mióta üldözik őket."

A saját óvodás érvrendszereddel válaszolva inkább gondolkozz el azon, hogy miért üldözték őket? Az ókortól fogva miért üldözte őket minden nép szinte minden időben?

Ja, tudom, erre jön, hogy az egyiptomiak, a babyloniaiak, a perzsák, a rómaiak is mind nácik voltak, ugye? gyökér g.cigyerek

2010. jún. 14. 23:15
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

Haha

Mert, neked, nem h fiktív érveid nincsenek, hanem semmilyen érveid sincsenek. Így, csak fröcsögsz, és gyűlölködsz. Veled nem vitázom, kutyák fattya gyerek...:)

2010. jún. 14. 23:20
 25/35 anonim ***** válasza:
38%
Tévedés ne essen. Itt egy fórumon, nem fogok észt osztani, pláne nem egy ilyen elborult, begyepesedett tuskó antiszemitának, akinek a nagyanyja méég visszasírja Szergejt, a háborúból. Hol érzed magad? Komám, ez már nem az a rendszer, ahol masírozhatsz nagy büszkén, vagy ha megpróbálod, kíváncsi vagyok, mennyi idő telik el, a bakancsod befűzése, és amíg betörik az arcod...vagy szaladsz, ahogy szoktatok...:D
2010. jún. 14. 23:33
 26/35 anonim ***** válasza:
78%

Én nem hozok fel érveket? Itt vannak az érveim. Olvasd el miket írtak a zsidókról a nagy gondolkodók és felvilágosult emberek! Mondjuk kezd el VOltaire-nél, de kezdheted Luthernél vagy akár Cicerónál is!

Ha te annyira okos vagy, mondd meg miért írtak mind a zsidókról elítélően????? Szerinted nácik voltak? Válaszolj, ha tudsz, ne fröcsögj te cigányfattyú

2010. jún. 15. 15:39
 27/35 anonim ***** válasza:
43%

Nem vagyok cigány. Zsidó vagyok!

Nem mintha ehhez közöd lenne. És pár "elismert" alak, becsmérelte, a származást, és vallást, attól az még nem lesz valós. Ha így lenne, akkor a besenyőknek a szavára is adhatunk, és akkor a magyarokat ki kéne irtani. Nagyon rég megmondták, nagyon sokan, h a Magyarokat ki kell irtani, mert Európa tüskéje!! És ezt is, köztiszteletben álló emberek mondták! Ehhez már nem vagy történelem hű???

2010. jún. 15. 16:50
 28/35 anonim ***** válasza:
52%

Szittya barátom, észrevetted, h tőlem veszed a szavakat?? Azokat a szavakat használod, amiket én írtam rád:D

Mizu kocsmanáci?? Olvasol/hallasz valamit, és azt rögtön visszafordítod??

Egyediséget már! Te vagy az árja, neked kell egyedinek lenni, mivel senki nem ér fel hozzád....elméletben. Én saját magamé, de te ki csicskája vagy??:D

2010. jún. 15. 17:04
 29/35 anonim ***** válasza:
63%

"Ja, tudom, erre jön, hogy az egyiptomiak, a babyloniaiak, a perzsák, a rómaiak is mind nácik voltak, ugye?"

Te két dolgot nagyon csúnyán összekeversz. Az egyiptomaik, perzsák, babilóniaiak, rómaiank, sőt sorolhatnánk ide az asszírokat, a kánaánitákat, a moabitákat, a főniciaiakat, a makedónokat, a médeket, és még néhányat - nem üldözték a zsidókat.

Ezek a népek mind keresztül mentek azon a területen, és eközben rendre megküzdöttek a már ott lévő népekkel - köztük a zsidókkal is. Tehát a zsidók harcoltak a területért ezekkel a népekkel, amikor ezt elbukták, és meghódították őket, akkor gyakran felkeltek, ha jött egy másik birodalom, akkor valamelyik szövetségesei lettek, és annak az oldalán harcoltak a másik ellen.

Ezek háborúk voltak, amik arról szóltak, hogy ki uralja az adott területet - és mivel az ókorban az egy átjáróház volt, elég sok néppel kerültek így szembe.

De olyan, hogy akkor most utáljuk a zsidókat, és nem poltikai/területi okból csatározunk, olyan nem volt.

Az csak a középkori keresztény Európában jelent meg először, és onnan terjedt aztán el.

Ilyen alapon akkor minket is üldözött az összes környező nép, meg mindenki akivel háborúztunk.

2010. jún. 15. 22:50
 30/35 A kérdező kommentje:

59, említésre se méltó vagy

66 nagyon ügyesen próbálod félremagyarázni. rendben! akkor lépjünk ki az ókorból, mondjuk a középkorba! nem volt olyan államszervezet, amely legalább egyszer ki ne tiltatta volna őket az országából. és bizony igaza van az előzőnek. rengeteg nagy név bírálta a zsidókat. mindehonnan.minden tájról.minden korszakból. a kérdés? ha a kacsa nem tud úszni, akkor a víz hülye?

2010. jún. 16. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!