Miért mondják azt a zsidókra, hogy a bosszú népe?
Előző...rajtad csak nevetni lehet azzal a sufni zenekaroddal te szerencsétlen. Komoly eszmei háttere lehet, az ilyen minőségű csörömpölésnek...
És mindenki csak azt beszéli, h mit tettek a zsidók, de azt senki nem veszi számításba, h mióta üldözik őket. És legyünk őszinték, aki engem üldöztet, annak én is ott fogok ártani, ahol tudok, mert...mert ilyen az emberi természet. Egyébként is, honnan jön ez a sztereotípia, h minden zsidó, erkölcstelen, és kapzsi...és még sorolhatnám.
Nagyon rossz, amit egyes emberek, csinálnak. Ész érvek nélkül, gyűlölködni...ez már megy az összes szittya-fattynak, de más nem!
"És mindenki csak azt beszéli, h mit tettek a zsidók, de azt senki nem veszi számításba, h mióta üldözik őket."
A saját óvodás érvrendszereddel válaszolva inkább gondolkozz el azon, hogy miért üldözték őket? Az ókortól fogva miért üldözte őket minden nép szinte minden időben?
Ja, tudom, erre jön, hogy az egyiptomiak, a babyloniaiak, a perzsák, a rómaiak is mind nácik voltak, ugye? gyökér g.cigyerek
Haha
Mert, neked, nem h fiktív érveid nincsenek, hanem semmilyen érveid sincsenek. Így, csak fröcsögsz, és gyűlölködsz. Veled nem vitázom, kutyák fattya gyerek...:)
Én nem hozok fel érveket? Itt vannak az érveim. Olvasd el miket írtak a zsidókról a nagy gondolkodók és felvilágosult emberek! Mondjuk kezd el VOltaire-nél, de kezdheted Luthernél vagy akár Cicerónál is!
Ha te annyira okos vagy, mondd meg miért írtak mind a zsidókról elítélően????? Szerinted nácik voltak? Válaszolj, ha tudsz, ne fröcsögj te cigányfattyú
Nem vagyok cigány. Zsidó vagyok!
Nem mintha ehhez közöd lenne. És pár "elismert" alak, becsmérelte, a származást, és vallást, attól az még nem lesz valós. Ha így lenne, akkor a besenyőknek a szavára is adhatunk, és akkor a magyarokat ki kéne irtani. Nagyon rég megmondták, nagyon sokan, h a Magyarokat ki kell irtani, mert Európa tüskéje!! És ezt is, köztiszteletben álló emberek mondták! Ehhez már nem vagy történelem hű???
Szittya barátom, észrevetted, h tőlem veszed a szavakat?? Azokat a szavakat használod, amiket én írtam rád:D
Mizu kocsmanáci?? Olvasol/hallasz valamit, és azt rögtön visszafordítod??
Egyediséget már! Te vagy az árja, neked kell egyedinek lenni, mivel senki nem ér fel hozzád....elméletben. Én saját magamé, de te ki csicskája vagy??:D
"Ja, tudom, erre jön, hogy az egyiptomiak, a babyloniaiak, a perzsák, a rómaiak is mind nácik voltak, ugye?"
Te két dolgot nagyon csúnyán összekeversz. Az egyiptomaik, perzsák, babilóniaiak, rómaiank, sőt sorolhatnánk ide az asszírokat, a kánaánitákat, a moabitákat, a főniciaiakat, a makedónokat, a médeket, és még néhányat - nem üldözték a zsidókat.
Ezek a népek mind keresztül mentek azon a területen, és eközben rendre megküzdöttek a már ott lévő népekkel - köztük a zsidókkal is. Tehát a zsidók harcoltak a területért ezekkel a népekkel, amikor ezt elbukták, és meghódították őket, akkor gyakran felkeltek, ha jött egy másik birodalom, akkor valamelyik szövetségesei lettek, és annak az oldalán harcoltak a másik ellen.
Ezek háborúk voltak, amik arról szóltak, hogy ki uralja az adott területet - és mivel az ókorban az egy átjáróház volt, elég sok néppel kerültek így szembe.
De olyan, hogy akkor most utáljuk a zsidókat, és nem poltikai/területi okból csatározunk, olyan nem volt.
Az csak a középkori keresztény Európában jelent meg először, és onnan terjedt aztán el.
Ilyen alapon akkor minket is üldözött az összes környező nép, meg mindenki akivel háborúztunk.
59, említésre se méltó vagy
66 nagyon ügyesen próbálod félremagyarázni. rendben! akkor lépjünk ki az ókorból, mondjuk a középkorba! nem volt olyan államszervezet, amely legalább egyszer ki ne tiltatta volna őket az országából. és bizony igaza van az előzőnek. rengeteg nagy név bírálta a zsidókat. mindehonnan.minden tájról.minden korszakból. a kérdés? ha a kacsa nem tud úszni, akkor a víz hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!