Vajon melyik a cikibb, ha oroszország befolyásolta az amerikai választásokat, vagy az, ha a világ mindenhol vezetőnek és szuperhatalomnak hitt államában ahol a hírszerzés és a technikai tudás elvileg a világ csúcsa, mindez előfordulhatott?
Figyelt kérdés
Szerintem, sose az a hibás aki él egy lehetőséggel hanem az, aki megteremti rá a lehetőséget. Vélemény?2017. jan. 8. 08:31
21/23 anonim válasza:
# 20/20 Időpont ma 10:51
Kár, hogy nem ezt mondtam. Látod, ezért mondtam, hogy nem fogtad fel miről beszélek. :-)
22/23 anonim válasza:
21: jajjj perszel, nyilván nem... :DDD Innentől kezdve nem tudom, hogy tettetted-e a hülyeséget, vagy tényleg az vagy. Valószínűleg az utóbbi.
23/23 anonim válasza:
# 22/22 Időpont ma 21:16
Nyugodtan beidézheted hol mondtam ilyet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!