Vajon melyik a cikibb, ha oroszország befolyásolta az amerikai választásokat, vagy az, ha a világ mindenhol vezetőnek és szuperhatalomnak hitt államában ahol a hírszerzés és a technikai tudás elvileg a világ csúcsa, mindez előfordulhatott?
"Kár, hogy a választási vereségről nem is beszéltem. De hát tőled nem is vártam mást, nyilvánvalóan ez a szinted. Próbálsz leereszkedőnek tűnni, de csak a szánalmasság árad belőled."
Nos, ebből csak az következik, hogy fingod nincs miről van szó :) Az orosz hackertámadás a választás kapcsán, az elvesztett demokrata választás kapcsán került a sajtóközéppontba. Innentől kezdve, kedves személyeskedő véglény felebarátom, mégis hogy választanád külön a kettőt? Kérlek, iktass be homályos, primitív világlátásodba! :)
"És _IGAZI_ ellenlábasról beszéltem. Szerinted ki ér bármit az USA ellen? A ruszkik, meg a kínaiak. Kína hülye lenne az USA ellen menni, mikor az USA egyik legfőbb hitelezője. Ki marad? Oroszország."
Oroszország, mint az USA legfőbb hitelezője? :D Egy dolog, hogy már a nyelvezetedből süt az IQ, de hogy ennyire ne legyél tisztában semmivel...szerinted az USA a saját legfőbb hitelezőjével szemben hozna gazdasági embargókat? :D Aztamindenségit, mindig is tudtam, hogy vannak hülye emberek a világban, de te eddig mindenen túlteszel :)
Na, kíváncsi vagyok, miféle hiperokosságot tudsz a magad hiperművelt módján erre reagálni :) Ne okozz csalódást! :)
Elnéztem a nagy hévben :D Gondoltam lecsapom a labdát magamnak, még mielőtt kivernéd rá. Szóval az előbb félreolvastam. Kína a legfőbb hitelező.
Még mindig ott van azonban a kérdés, hogy mégis hogy tudnád te hitelesen bebizonyítani nekem, hogy Oroszország hackelte meg a választást? :) Talán a CIA? Volt már rá precedens, hogy hibázott, nem is kicsiket. Talán valamelyik hazai sajtóorgánum? :) Tömve vannak önellentmondásokkal. Szóval a fenenagy magabiztosságodat cseréld le mondjuk 18 éven felüli vitakultúrára.
# 11/11 Időpont ma 13:06
Te nem beszéled a magyar nyelvet?
"Nos, ebből csak az következik, hogy fingod nincs miről van szó :) Az orosz hackertámadás a választás kapcsán, az elvesztett demokrata választás kapcsán került a sajtóközéppontba. Innentől kezdve, kedves személyeskedő véglény felebarátom, mégis hogy választanád külön a kettőt? Kérlek, iktass be homályos, primitív világlátásodba! :)"
Akkor megpróbálom másképpen, hátha így felfogod:
Arról beszéltem, hogy az, hogy Oroszország valamilyen úton-módon keresztbe tegyen az USA-nak, nem az a kategória, hogy "hétfejű telepatikus sárkányok miatt vesztett Hillary". Pont leszarom, hogy Hillary elvesztette a választást. :-)
"Oroszország, mint az USA legfőbb hitelezője? :D Egy dolog, hogy már a nyelvezetedből süt az IQ, de hogy ennyire ne legyél tisztában semmivel...szerinted az USA a saját legfőbb hitelezőjével szemben hozna gazdasági embargókat? :D Aztamindenségit, mindig is tudtam, hogy vannak hülye emberek a világban, de te eddig mindenen túlteszel :)"
Idézném magamat, okoska^2:
"Kína hülye lenne az USA ellen menni, mikor az USA egyik legfőbb hitelezője."
gyépésre fordítva:
"Kína hülye lenne az USA ellen menni, mikor _KÍNA_ az USA egyik legfőbb hitelezője."
# 12/13 Időpont ma 13:11
Bocs, előbb küldtem a választ, mint hogy olvastam volna a pardonod. :-)
Okoska, fogd már fel miről beszélek. Nem azt mondtam, hogy a ruszkik meghekkelték a választásokat. Azt mondtam, hogy az, hogy a ruszkik az USA ellen próbálkozzanak _akár ilyen módon is_, nem az elképzelhetetlen hülyeség kategória. Felfognád végre? Mert ez így gáz, hogy csak azért vitatkozol, mert nem vagy hajlandó megérteni amit az ember mond, hanem szándékosan hiszel valamit, amit nem mondok. Azt olvasd el amit odaírok, ne azt amit oda gondolsz magadnak.
"Okoska, fogd már fel miről beszélek. Nem azt mondtam, hogy a ruszkik meghekkelték a választásokat. Azt mondtam, hogy az, hogy a ruszkik az USA ellen próbálkozzanak _akár ilyen módon is_, nem az elképzelhetetlen hülyeség kategória. Felfognád végre?"
Na és? Te sem azt mondod, hogy elképzelhetetlen hülyeség, hanem hogy ez így történt. Csak bizonyítékok nélkül. Most nyilván azt mondod, hogy nem is ezt mondtad. De, nagyon erősen erre utaltál. Én egyébként el tudom fogadni azt is, hogy nem elképzelhetetlen hülyeség, csak akkor legközelebb te se tartsd elképzelhetetlen hülyeségnek, ha a szotyit köpködő telepi hülyegyerek meg zsidó összeesküvést lát mindenütt :) Tényleg nem fura, hogy ami a betanított munkásnak a zsidó, az a liberális """értelmiséginek""" mindig az orosz? :D
"Mert ez így gáz, hogy csak azért vitatkozol, mert nem vagy hajlandó megérteni amit az ember mond, hanem szándékosan hiszel valamit, amit nem mondok. Azt olvasd el amit odaírok, ne azt amit oda gondolsz magadnak."
Ha tükörbe mondanád ezt, még lenne is értelme, amit írsz, de te csak vagdalkozol :) De legalább az alpári stílust elhagytad valamennyire, ez már becsülendő
# 15/16 Időpont ma 13:32
De, azt mondtam, a legelejétől kezdve. Te láttad bele azt, amit hiszel, hogy mondtam.
A köpködős szotyis hülyegyerek zsidózása meg még mindig nem ugyanaz a kategória, de ez parttalan vita, én befejeztem. Van egy elképzeld világot, a valóságot meg leszarod, mert az bonyolultabb.
"De, azt mondtam, a legelejétől kezdve. Te láttad bele azt, amit hiszel, hogy mondtam.
A köpködős szotyis hülyegyerek zsidózása meg még mindig nem ugyanaz a kategória, de ez parttalan vita, én befejeztem. Van egy elképzeld világot, a valóságot meg leszarod, mert az bonyolultabb."
Áh értem, szóval kihátrálsz az álláspontod és a vita mögül is. Ennyit akkor rólad, viszlát :)
# 18/18 Időpont ma 08:53
Most idézzem magamat vagy elolvasod még egyszer? Az álláspontomat tartom. Azt amit annak hazudsz, hogy az álláspontom, azt nem tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!