Szerintetek melyik a legjobb ország ezek közül?
Ausztrália, USA (valamelyik állama), Szingapúr, Svájc, törpeállamok (Monaco, Luxemburg, Lichenstein), Írország, Izland, Svédország, Dánia, Finnország, Norvégia, Perzsa-öböl menti gazdag államok (pl. Egyesült Arab Emírségek: Dubai, Abu Dhabi stb.), Hollandia
Szerintetek melyik a legjobb ország politikai, társadalmi, gazdasági helyzetet tekintve? Esetleg más ország?
Svédország
Svájc.
USA-azon belül Kalifornia,New York
De ez az én egyéni szimpátiámon alapszik.Attól függ,hogy te milyen környezetben,milyen emberek között szeretsz élni.
Hát ha annak, hogy anyagi, fizikai és jövőbeli biztonságban vagyok, szép és gazdag környezetben, semleges politikai helyzetben élek.. szóval ha ezeknek az az ára, hogy unalmas... ám legyen!:D
Vagy sok helyen csak azért van gyűlölködés, mert unatkoznak? Elég szomorú..:S
De amúgy Svájcon túl szimpatikus még Hollandia, Izland, Monaco vagy akár USA egy ehhez hasonló időjárású része is.
"Az unalom nem volt eddig szempont."
Társadalmi dolgokba beletartozik.
# 6
Nyilván az, hogy unalmas és nem pezseg az élet, nem azt takarja, hogy nincsenek polgárháborúk :D
Hollandia
Ott legalis a fu :D
De amugy is ott sokkal toleransabbak nyitottabbak
fu es prostitucio legalis ami a liberalis eszmehez hozzatartozik mivel nem art senkinek csak a hasznot hozza
Legjobb hely a bolygon Amszterdam
En most oda keszulok remelem minel hamarabb megerkezek oda.
#2nek is jol kimostak az agyat a fegyverellenes mainstream mediaval.latszik hogy nem jartal meg az Allamokban,a normalis helyeken messze jobb a kozbiztonsag mint itt.
Japan hol marad kerdezo? az is tok jo.full high tech,egy rassz,egy etnikum,egy kultura.tokeletes homogen orszag.
ezen listabol US szerintem legjobb..nyugat Europa
meg Eszak Europa lassan konyec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!