Azoknak, akik szerint Aleppónál az oroszok és Asszad ellen beszélnek, mi a véleményük erről a videóról?
https://www.youtube.com/watch?v=iLylpRn9uXQ&feature=youtu.be
Szerintem elég jól összefoglalja a történteket.
1-es:
Úgy ahogy a nyugati média teszi azt rendszeresen, így manipulálva az embereket?
Szerencsére Trump már nem fogja támogatni a gyereklefejező "mérsékelt felkelőket", ahogy az új francia elnök sem.
Kemény év lesz a 2017-es a terroristáknak.
# 1
Én meg elmondom neked, hogy azért vannak az embernek aleppói ismerősei a facebookon, hogy ők el tudják mondani, hogy melyik videó igaz, melyik hamis. ;)
Ez a két beágyazott videó például igaz:
Felhívom a szíves figyelmedet az ünneplő tömegre, akik a szír zászló mellett orosz zászlót is lengetnek.
Az USA, az EU és a NATO zászlaja sajnálatos módon kevésbé népszerű arrafelé.
# 3/3 Időpont ma 15:37
Persze, mert nem létezhetnek kamuprofilok. :-D Édes istenem...
És még ezek merészelnek manipulálhatóságról beszélni. :-D
4-es:
Nyilván az utcán ünneplő tömeg is kamuprofilokból állt.
Ennyi ésszel, mint neked hogy lehet éni?
"Persze, mert nem létezhetnek kamuprofilok. :-D Édes istenem..."
Ismerősökről beszéltem, nem profilokról. Tudod, ismerős mint olyan, az az ember, akit ismersz.
Szövegértés, édes Istenem!
# 5/6 Időpont ma 15:44
Nem tudom, te kevesebből is tudsz. Nem tehetek róla, hogy nem látsz át egyértelmű propagandán.
# 6/6 Időpont ma 15:47
Hát igen, persze. Pont véletlenül vannak olyan ismerőseid, akik pont véletlenül a szokásos propagandát terjesztik. Hát igen... Majd el is hiszem, ha olyan hülye leszek mint te. :-D
#2: "Úgy ahogy a nyugati média teszi azt rendszeresen, így manipulálva az embereket?
Szerencsére Trump már nem fogja támogatni a gyereklefejező "mérsékelt felkelőket", ahogy az új francia elnök sem. "
Jövőbelátó vagy? Honnan tudod ki mit fog tenni? Trump épp most akar fegyverkezni, Franciaország pedig a fegyverekből él...ja és a "manipuláló nyugati média" , nem is tudom hogy az RT miért orosz állami pénzből működik és manipulál, még az is lehet neked fizetnek hogy itt provokáld a népet és védd a szeretett orosz barátid....
"Hát igen, persze. Pont véletlenül vannak olyan ismerőseid, akik pont véletlenül a szokásos propagandát terjesztik. Hát igen... Majd el is hiszem, ha olyan hülye leszek mint te. :-D""
Évtizedekig dolgoztam szíriaiakkal, úgyhogy vannak ismerőseim.
Privátilag megkérdezhetem, hogy ez a tőrölmetszett bunkóság, ez nálad öröklött tulajdonság vagy otthon tanultad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!