Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is jó dolog, hogy...

Szerintetek is jó dolog, hogy egyre több helyen a világban a jobboldali pártok nyernek?

Figyelt kérdés
Ez az egyetlen járható út egy olyan világban ahol a terror fenyeget, és a baloldaliaknak az a megoldása erre, hogy még több muszlim bevándorló érkezzen... Ezt egy normális gondolkodású ember nem fogadhatja el aki egy kicsit is szereti a hazáját.
2016. nov. 20. 22:55
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Miért, szerinted nincsenek tele cigányokkal a börtönök? :DD

"A csehszlovák felmérés szerint az összes cigány bűnelkövető aránya 3-4-szer magasabb volt, mint a nem cigány bűnelkövetőké. A fiatalkorú cigányok kriminalitása 10-szerese volt a nem cigány fiatalkorúak bűnözésének. A leggyakoribb bűncselekmények a lopás, testi sértés, megrontás, rablás volt."

"Magyarországon 1975 és 1979 között 10 000 lakosra jutó bűnelkövetők száma a nem cigányoknál 69,7, míg a cigányok esetében 133,3 fő volt. A fiatalkorúaknál ez a szám 118,3 míg a cigányoknál 342,7 fő. Tekintettel a két populáció eltérő korstruktúrájára, ténylegesen a cigányok esetében az összes elkövetőnél 2,2-szer, a fiatalkorúaknál 3,3-szor nagyobbak voltak ezek a mutatók."

[link]

Csak nem megint hazudsz, mint a vízfolyás? Csak de...

2016. nov. 23. 12:49
 52/56 anonim ***** válasza:
Ráadásul ez még a szoci rendszerben volt, azóta kis túlzással szabadkezet kaptak :)
2016. nov. 23. 12:57
 53/56 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nehezedre esik de próbáld meg értelmezni amit írtam. Azt kérdeztem hogy a fehér ember nem bünözik, nem lop nem csal, nem hazudik? Erre te azzal jöttél hogy a itt tele vannak a börtönök ciágonyokkal. Hogy jönnek ide a cigányok? Én a fehérekről kérdeztelek.
2016. nov. 23. 13:54
 54/56 anonim ***** válasza:
Már leírtuk többen is hogy ilyet senki sem mondott hogy nincs a fehérek közt is bűnöző. De a lakosságban kisebb arányban lévő cigányok közt arányaiban drasztikusan több a bűnöző mint az őslakos fehérek közt.
2016. nov. 23. 14:03
 55/56 anonim ***** válasza:

"De a lakosságban kisebb arányban lévő cigányok közt arányaiban drasztikusan több a bűnöző mint az őslakos fehérek közt."

Csakhogy én nem a cigányokról kérdeztelek, de te ezzel jöttél. Ha már itt tartunk talán pont az probléma hogy a cigányokat nem tekinted őslakosságnak pedig itt élnek 6-700 éve.

2016. nov. 23. 14:17
 56/56 anonim ***** válasza:

"Csakhogy én nem a cigányokról kérdeztelek, de te ezzel jöttél. Ha már itt tartunk talán pont az probléma hogy a cigányokat nem tekinted őslakosságnak pedig itt élnek 6-700 éve."

Ember, a cigányok saját magukat sem tekintik magyaroknak! Vannak a magyarok és vannak a cigányok. Nem 1 ugyanaz a népcsoport, hiába élnek itt x 100 éve, nem tudtak integrálódni, pedig nagyon sokat költöttek rá különböző kormányok.

2016. nov. 23. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!