Szerintetek is jó dolog, hogy egyre több helyen a világban a jobboldali pártok nyernek?
Itt pont a BCC műsorvezetője röhögi ki a magyar külügyminisztert, mikor azt kezdi mesélni milyen no-go zónák vannak Nagy-Britanniában.
"A magyar börtönökben meg véletlen a Magyarországon kisebbségben lévő cigányok vannak többségben."
Ha jobban megnézed látni fogod hogy vannak ott szép számban magyarok is. Ja de várj, ez ütközik a te hiteddel :) Magyar és bűnöző? Kizárt:)
Másold már ide, hol írtam olyat hogy a fehérek közt nincs bűnöző!
Ja, hogy sehol? 😂
Ígérd már meg légyszíves hogy legalább egy percig nem hazudsz.
Idézek Digotól: (melleseg erre reagáltál te is)
"Az hogy Londonból (és most már Németországból is) tömegesen költöznek ki az őslakosok is azért van mert ott több 10 ezren nácik, nem azért mert ugrás szerűen nőt a bűnözés."
Ugrásszerűen nőtt a bűnözés azt mondja. Vagyis alapjáraton volt bűnözés. Segítek értelmezni: amíg nem voltak ott a bevándorlók ezek csak fehérek lehettek.
Aztán jöttek a harmadik világbeliek és aránytalanul megnőtt a bűnözés.
Mi sem azt mondjuk, hogy minden fekete és arab bűnöző, hanem csak azt, hogy jóval többen mint a fehérek.
De én befejeztem veled a vitát, úgy nem lehet vitatkozni, hogy a másiknak minden szava hazugság.
Még mindíg várom hogy ide másold a hszt-t amiben azt állítom hogy a fehérek közt nincs bűnöző.
Le tudod járatni magad még jobban?
"Magyarországon is elkövetnek ugyanilyen büncselekményeket. Akkor itt is az arabok bűnöznek ugye? :) Fehér ember nem bünözik, nem lop nem csal, nem hazudik :) Aztamindenit :)"
Én végigolvastam az írásokat, és ilyen nincs leírva sehol, hogy a fehérek, európaiak, magyarok közt nincsenek bűnöző elemek, csak a migrácsok, egyebek közt! :P
Ezt állandóan kihangsúlyozni csak a magadfajtájú prolik szokták, bedobni "ultimate érvként, hogy a magyarok is bűnöznek" a kedvenceitek mosdatására, csak ezzel magatokat teszitek nevetség tárgyává inkább. :O
42%-os, nem csodálom hogy eltűnt. Rég láttam ekkora égést a GYK-n.
30#: "Ez a kiköltözés meg hülyeség."
Ott linkelte Digo a 13.as hsz-ben a BBC cikket, ami pont erről szól! De te megmondod a tutit, hogy a kiköltözés az hülyeség! :DD
37#hsz: belinkelsz a 444.hu-ról :DDD egy linket, ami arról szól hogy nem léteznek NO GO zónák.
Na, akkor ezt nézd: [link]
Maga a 444 ír egy cikket arról hogy a francia rendőrök állítják a zónák létezését! Ez aztán az öngól! Brafó 444.hu! :DDD
37#: "Itt nincsenek arabok, de nem baj, fehér ember akkor sem bűnözik. Mindent büncselekményt cigányok követnek el Magyarországon :) Ez teljesen nyilvánvaló :)"
Visszaolvasva ilyet sehol nem állított, tehát hazudsz.
41#: "Itt pont a BCC műsorvezetője röhögi ki a magyar külügyminisztert, mikor azt kezdi mesélni milyen no-go zónák vannak Nagy-Britanniában."
Az a BBC aki korábban saját maga forgatott filmet a NO GO zónákról. Öngól level 2.
Ember, legalább nyilvánvaló baromságokat ne állíts és ne égesd magad.
" Fehér ember nem bünözik, nem lop nem csal, nem hazudik"
A magyarokra kifejezetten jellemző,hogy ott csalnak,ügyeskednek ahol tudnak.
"A magyarokra kifejezetten jellemző,hogy ott csalnak,ügyeskednek ahol tudnak."
Dehogy, azok a cigányok :)
Digo ezt válaszoltad:
"Akkor itt is az arabok bűnöznek ugye? :) Fehér ember nem bünözik, nem lop nem csal, nem hazudik"
Itthon meg cigányokkal vannak tele a börtönök. De gondolom ezt is mindjárt letagadod.
Szóval sem mondtad hogy a fehérek is bűnöznek. Azt kérdeztem hogy fehérek bünöznek-e, erre azt felelted cigányokkal vannak tele a börtönök. Magyarul te azt állítottad hogy fehérek nem bűnöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!