A szerbeken kívül a többi "keresztény kisebbség" is jobboldali Ausztriában? A magyarok is?
Azt írják, hogy a szerbek többsége a szabadságpártot preferálja.
Míg a baloldali-zöld jelölt az állampolgársággal rendelkező muzulmánok támogatását élvezi.
Igen, azt lehet mondani hogy az itt élő keresztèny bevándorlók FPÖ szimpatizánsok. Még az első forduló előtt mentem el Bècsben egy SPÖ kampánystand előtt, szinte fehér ember nem volt a közelèben.
Egyébként ez full logikus is, egy szlovák, cseh, vagy magyar sem akar olyan problémák közt élni Bècsben mint ami most van Párizsban, meg Nèmetországban.
" egy szlovák, cseh, vagy magyar sem akar olyan problémák közt élni Bècsben"
Nem is fog, ha az FPÖ-n múlik, amikor Burgenlandban az a kedvenc kampánytémájuk, hogy takarodjanak haza a magyarok meg a többi keleti "gyüttmönt", akik elveszik az osztrákok elől a munkát meg tönkreteszik az országot.
"Ez kampányszöveg."
Én is ezt mondtam, mikor a KDNP a vasárnapi zárvatartással először jött!
Meg úgy érdekességképp, senki sem hitte el, hogy a britek kiszavazzák magukat az EU-ból, amikor az egyik legnagyobb nyertesei a rendszernek, de ott is nyert az ide ne aztán lengyel, magyar, román tróger ne jöjjön elvenni a munkát. A magyar aki az FPÖ-vel szimpatizál és Ausztriában él vagy dolgozik -és még nincs osztrák állampolgársága- az szimplán hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!