Győzhet még Hillary? Azt olvastam az elektoroknak nem muszáj Trumpra szavazniuk decemberben
"Azt olvastam, hogy aktivisták próbálják rávenni az elektorokat hogy ne Trumpra szavazzanak."
Rávenni?:D
Zsarolják,fenyegetik őket.
Bizony, ilyen a békés liberális demokraták igazi természete.
"En azt nem ertem miert nem tartod tiszteletben az emberek tobbsegenek a donteset?"
Vagyis azt, hogy Clinton legyen az elnök? Hillary Clinton kapta a legtöbb szavazatot a 2016-os amerikai elnökválasztáson.
# 1/3 Időpont ma 19:45
Ez nem diktatúra kérdése, hanem az, hogy az amerikai választási rendszer más, mint a magyar, és nem lehet vele tisztában mindenki kishazánkban.
(azt pedig sokadjára elmondanám neked, hogy a Kim meg Erdogan is törvényes választáson lett elnök, szóval az még mindig nem érv arra hogy valami diktatúra-e vagy nem)
# 2/3 Időpont ma 19:47
Igen, a Hillaryre szavazó ~45 millió emberből van ezer ilyen, és akkor 45 millió ilyen. :-)
És akkor csodálkoztok, hogy azokkal az eszmékkel hasonlítanak titeket össze amely egy egész csoportot bélyegez meg néhány egyén alapján...
Na, a lényeg csak lemaradt:
Kérdező:
Elméletileg (törvényileg, rendszerileg) lehetséges. De a gyakorlatban kizárt, hogy ez megtörténjen.
"Elméletileg (törvényileg, rendszerileg) lehetséges. De a gyakorlatban kizárt, hogy ez megtörténjen."
Hatalmas ellenszél fogadta Trumpot mindenütt és ha törvényileg lehetséges hogy ellene szavazzanak az elektorok, az nagyon jó hír! Köszönöm a válaszodat!
# 10/10 Időpont ma 20:16
Mivel láttam, hogy elsőre nem fogtad fel, másodjára megpróbáltam egy olyan példát hozni, amit testközelből ismerhetsz, hátha ez alapján sikerül.
De a személyeskedésedből ítélve úgy néz ki tévedtem.
Kérlek ne személyeskedj!
Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszát, ment a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!