Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az igaz hogy Decemberben...

Az igaz hogy Decemberben kitör a 3. Világháború?

Figyelt kérdés
Állítólag 2013. december 20-án lesz az első támadás. Szerintetek ez igaz lehet?
2013. júl. 24. 18:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az tavaly volt, 21-én, és világvége.
2013. júl. 24. 18:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki állítja? Nostradamus? Posta Imre? Vagy Molnár Ecselon Árpád? :)
2013. júl. 24. 18:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Állítólag kiszivárgott információ Koreából vagy a faxom tudja honnan.
2013. júl. 24. 18:49
 4/17 anonim ***** válasza:
24%
Persze...pont Debrecenben...ha ilyen lenne egy jelentős városba törne ki nem egy mezőgazdasági városba, amúgy meg akkor ezért építenek a szlovákok bunkert itt Győrnél a határnál?
2013. júl. 24. 18:53
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, már több mint fél éve vége a világnak. Szerinted ezek után mit számít holmi világháború? :)
2013. júl. 24. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Persze...pont Debrecenben...ha ilyen lenne egy jelentős városba törne ki nem egy mezőgazdasági városba, amúgy meg akkor ezért építenek a szlovákok bunkert itt Győrnél a határnál?"

Decemberben nem Debrecenben.De nem gáz elsőre én is félreolvastam.

2013. júl. 24. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Persze...pont Debrecenben=december. JÓ.
2013. júl. 24. 19:15
 8/17 anonim ***** válasza:

Én is elsőre Debrecent olvastam. De csak mert a hónap nevét az intelligens kérdezőnk nagy betűvel írta. Nem vagyunk se angolok se franciák se a tökömtudja kik. Nálunk kicsivel kell kezdeni ha nem a mondat elején áll!

Na és most azt várod tőlünk hogy megmondjuk, hogy igen tényleg ki fog törni. Hát most ez mi? Ilyen idióta kérdést, apám... A világháborúról pedig szálljunk le. Nem kell találgatni, amúgy sem rajtunk múlik, hanem a vezetőinken, azokon az okos politikusokon. Én azért bízom benne, hogy nem igen van olyan ország jelenleg a földön aki belekezdene egy nagyobb háborúba és a többi szuperhatalom nem nyomná le rövid időn belül. Manapság még a kínaiak is tisztában vannak vele mit jelent egy nagyméretű háború amiben esetleg atomfegyvert is használnak. Az észak-koreaiaknak pedig szemmel láthatóan csak a szájuk jár, néhány hónapja amikor itt hűdenagyon fenyegetőztek a lós**ros rakétáikkal akkor is a térség összes országa elutasította. A kínaiak is pedig ők is komcsik, a ruszkik sem nézték jó szemmel meg kb semmilyen nagyhatalom. Amúgy is a hidegháborút kibírta a 2 szuperhatalom anno, most semmi ilyesmi nincs kicsit sz**ban van a világ mindenhol, de nem pattanásig feszült a katonai helyzet sehol. Az amerikaiak nem bírnak a seggükön maradni iránnal szemben például, de annyira ők sem h*lyék, hogy kockáztassanak egy világméretű konfliktust amit jó eséllyel senki nem él túl. Amit nem él túl senki, abban nincs haszon sem így nekik sem éri meg.

2013. júl. 24. 19:44
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

Debrecenben Decemberben 10 emberben megfogalmazódik a terv:

robbantsunk ki világháborút!

Szerintem így lesz vége a világnak :)

2013. júl. 24. 19:47
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát jó, ezt a kérdést vegyétek csak figyelmesztetésnek. Ha van eszetek tesztek érte, hogy ételben maradjatok...
2013. júl. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!