Az igaz hogy Decemberben kitör a 3. Világháború?
"Persze...pont Debrecenben...ha ilyen lenne egy jelentős városba törne ki nem egy mezőgazdasági városba, amúgy meg akkor ezért építenek a szlovákok bunkert itt Győrnél a határnál?"
Decemberben nem Debrecenben.De nem gáz elsőre én is félreolvastam.
Én is elsőre Debrecent olvastam. De csak mert a hónap nevét az intelligens kérdezőnk nagy betűvel írta. Nem vagyunk se angolok se franciák se a tökömtudja kik. Nálunk kicsivel kell kezdeni ha nem a mondat elején áll!
Na és most azt várod tőlünk hogy megmondjuk, hogy igen tényleg ki fog törni. Hát most ez mi? Ilyen idióta kérdést, apám... A világháborúról pedig szálljunk le. Nem kell találgatni, amúgy sem rajtunk múlik, hanem a vezetőinken, azokon az okos politikusokon. Én azért bízom benne, hogy nem igen van olyan ország jelenleg a földön aki belekezdene egy nagyobb háborúba és a többi szuperhatalom nem nyomná le rövid időn belül. Manapság még a kínaiak is tisztában vannak vele mit jelent egy nagyméretű háború amiben esetleg atomfegyvert is használnak. Az észak-koreaiaknak pedig szemmel láthatóan csak a szájuk jár, néhány hónapja amikor itt hűdenagyon fenyegetőztek a lós**ros rakétáikkal akkor is a térség összes országa elutasította. A kínaiak is pedig ők is komcsik, a ruszkik sem nézték jó szemmel meg kb semmilyen nagyhatalom. Amúgy is a hidegháborút kibírta a 2 szuperhatalom anno, most semmi ilyesmi nincs kicsit sz**ban van a világ mindenhol, de nem pattanásig feszült a katonai helyzet sehol. Az amerikaiak nem bírnak a seggükön maradni iránnal szemben például, de annyira ők sem h*lyék, hogy kockáztassanak egy világméretű konfliktust amit jó eséllyel senki nem él túl. Amit nem él túl senki, abban nincs haszon sem így nekik sem éri meg.
Debrecenben Decemberben 10 emberben megfogalmazódik a terv:
robbantsunk ki világháborút!
Szerintem így lesz vége a világnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!