Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az igaz hogy Decemberben...

Az igaz hogy Decemberben kitör a 3. Világháború?

Figyelt kérdés
Állítólag 2013. december 20-án lesz az első támadás. Szerintetek ez igaz lehet?
2013. júl. 24. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te ha 3. világháború lesz az életben maradáshoz nem sokat fogsz tudni tenni hacsak nem költözöl ki a Holdra amíg tart. Nomeg utána ott is maradsz néhány 100 évig amíg az atomháborút az egész bolygó kiheveri és újra lakható lesz. :D
2013. júl. 24. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de most sem vagyunk ételben. Sajnos vízben sem, pedig kutya meleg lesz holnap is.
2013. júl. 24. 21:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Föld alatti építményekben át lehetne vészelni még egy 10 kilóméteres aszteroida becsapódását is, legalábbis a tudósok szerint. 65 millió éve az emlősök, madarak, hüllők, kétéltűek, stb... is így élhették túl, pedig az a becsapódás több százezer atombomba erejével ért fel. És szerintem nem kéne száz év, 5 - 10 év elég lenne a háború után. Csak ugye kell rengeteg tartós élelem. Na meg utána a radiáció lesz a probléma. A hirosimai atomrobbanás óta sem telt el száz év, de már újra egy hatalmas város van ott, pedig a Kisfiú elég rendesen odavágott a városnak.
2013. júl. 25. 08:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Utána meg a nukleális téltől kell tartani.
2013. júl. 25. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Állítólag kiszivárgott információ Koreából vagy a faxom tudja honnan."

Szeretem az állítólag a faxom tudja honnan típusú megbízható forrásokat.

2013. júl. 25. 11:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát maj' meglátjuk mi lesz.
2013. júl. 25. 21:42
 17/17 anonim válasza:

Szerintem ha Korea támad meg minket, már még őrültebben fognak jönni a fegyverekkel.

Mert ha tényleg ők jönnének, akkor úgy 8568 Half-Life-nyi káoszt és Gangnam Style-t zúdítanának ránk... minden 0,0000001/12 nanoszekundumban... ötször. Ezt megnyomnák még öt(ven[ezer{szer nyolc}]) ősrobbanás atombombával, meg néhány reklámmal. Ettől nem védene meg minket nyolcvanhét a googolplexediken rétegű, gyémántnál nyolcszor erősebb, nem gyúlékony anyagból készült védőkomplexum sem párnákkal kibélelve, az univerzum álellenes részén kívül, még akkor is csak éppen, ha ezt az egészet eltúlozva mondom.

De ha nem Koreából jönnek akkor is bajban vagyunk, mer' a háború egy K♥☺↓→v@ nagy hülyeség szerintem (a védekezés nem).

2013. aug. 1. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!