Mire igényelhetek Romániában orvosi marihuánát?
Figyelt kérdés
Milyen szakorvost kell felkeressek, illetve mire írjak fel?2016. nov. 20. 18:48
11/19 anonim válasza:
Alkesz kornyezetben nottem fel, ha rajtam mulna meg az alkoholmentes sor is illegalis lenne.
12/19 anonim válasza:
Ténylegesen létezik az orvosi marihuána Romániában? Azt hittem csak Amerika néhány államában van.
14/19 anonim válasza:
Ha nem létezne mivel gyógyítanák a betegeket? Körösztöspók esszenciával?
15/19 A kérdező kommentje:
Persze, hogy létezik. Pár éve legalizálták orvosi célú használatra. Csak azt nem tudom, hogy mire adják.
Lehet elmegyek a dokimhoz és megbeszélem vele, bar jó lett volna tudni, hogy mire írjak fel, hogy direkt szakorvoshoz menjek..
2016. nov. 23. 01:49
16/19 anonim válasza:
Onkológiára menj és mondd hogy végstádiumú rákbeteg vagy szörnyű fájdalmakkal. Azoknak szokták esetleg felírni. Btw a fű nem gyógyít semmit, fájdalomcsillapító és étvágyfokozó hatása.miatt írják fel olyanoknak akiknek már minden mindegy (lásd első mondat).
17/19 anonim válasza:
Es amilyen csodalatos orvosaink vannak meg fel is fogjak irni... Meg csodalkozunk hogy a beka hatsoja alatt van az egeszsegugy.
18/19 A kérdező kommentje:
#16 elviselhetetlen fajdalmaim nem csak a ráktól lehetnek..
Ez a dolog, úgy kellene működjön, ha valamirevaló társadalomban élnénk, hogy bemegyek az orvoshoz, megmondom, hogy marihuánára van szükségem és o felírja. Ennyi.
2016. nov. 23. 17:28
19/19 anonim válasza:
Sokan ugy fuveznek hogy eszre sem veszed. Akikrol meg levagod hogy azt teszi es abbol leszurni hogy mind idiota szuklatokorusegre vall... :) persze nekem aztan 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!