A menekültek milyen jogon hőzöngenek, lázadoznak?
Én nem vagyok fajgyűlölő, eddig nem érdekeltek, de a kiskunhalasi lázadás miatt ki tör tőlük a frász. Nem elég az, hogy rengeteg pénz kiadással járnak (kerítés, orvosi ellátás, utaztatás, stb.) amit majd a magyar embernek kell megfizetni, de még lázadoznak is? Mit képzelnek ezek? Ingyen utazhatnak Magyarország addig amíg a dolgozó magyar állampolgárnak ugyanezért súlyos tízezreket kell megizetni.
Mikor lesz már itt keményebb intézkedés is?
Vissza kellene az összest zavarni a kiinduló pontra!
Otthon bezzeg nincs nagy pofájuk! Ide jönnek követelőzni!
Megkorbácsolnám azt, aki itt jártatja jogtalanul a pofáját!!!
fúúú, de le leszek pontozva...
Ad 1 - a java nem ingyen jön idáig se, mert fizet mindenhol mindenféle csempészeknek nem is kis összegeket.
Ad 2 - Kerítés , felesleges pénzkidobás volt, arra kellett hogy a népet lehessen hergelni, szemmel láthatóan sikeresen
Ad 3 - ha nem olyan lenne a kormánypolitika amilyen, akkor jó eséllyel nem a te adódból fizetnék az orvosi ellátást, meg az utaztatást hanem EU pénzből.
Ad 4 - nem elég hogy felelegesen kerítést építettünk, mert ugye haszna nincs, mert a menekültek jönnek, most még kriminalizálni is akarjuk őket, azaz börtönbe velük. Igen, börtönbe, itt Magyaroszágon, ahol túlzsúfoltak így is a börtönök. Persze azt is a te adódból.
Ad 5 - teszem azt idáig eljut az a szerencsétlen valahogy, még pénze is van, megveszi a jegyet bécsbe, és a magyar rendőr nem engedi fel a vonatra. Miért is nem?
Ad 6 - Milyen keményebb intézkedést akarsz? Bármit mondasz az is pénzbe kerül...
Semmi joguk nincs lazadozni, de ahhoz sincs, hogy a zoldhataron jojjenek. Eleve pofatlansag elegedetlenkedniuk akkor, amikor a lehetosegeinkhez kepest meg segitunk is nekik. De amugy is milyen ember az aki az egyik kezevel ker, a masikkal meg fenyeget?
Engem ugy nevelt apam, hogy veszett kutya az, amelyik megharapja azt a kezet ami enni ad neki. A veszett kutyat pedig le kell loni! En igy tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!