Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A menekültek milyen jogon...

A menekültek milyen jogon hőzöngenek, lázadoznak?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok fajgyűlölő, eddig nem érdekeltek, de a kiskunhalasi lázadás miatt ki tör tőlük a frász. Nem elég az, hogy rengeteg pénz kiadással járnak (kerítés, orvosi ellátás, utaztatás, stb.) amit majd a magyar embernek kell megfizetni, de még lázadoznak is? Mit képzelnek ezek? Ingyen utazhatnak Magyarország addig amíg a dolgozó magyar állampolgárnak ugyanezért súlyos tízezreket kell megizetni.

Mikor lesz már itt keményebb intézkedés is?

2015. aug. 31. 15:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7-es: Szerintem a sortűz nem annyira drága, mint a gyógyszer, táborok és a kerítés. Mielőtt embertelen, brutális állatnak lennék bélyegezve, az USA-ban ez már bevett szokás a mexikói határon. Ott kilyuggatják aki át próbál jönni.
2015. szept. 1. 22:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Már odáig elmerészkedtek, hogy egy buszvezetőt halálosan megfenyegettek! Én biztos kitaposnám a belüket ezért!!!

Otthon miért nem vagánykodnak? Csak itt mernek emberkedni?

Le kellene vágni mind...!!!

2015. szept. 5. 18:10
 13/21 anonim válasza:

Azért azt vegyük figyelembe, hogy nem mindegyik menekült lázóng. Van néhány szószóló ha azok nem lennének nem lenne lázongás. a szószólókat pedig Gyurcsány bérelte fel, hogy így megbuktassa a Fideszt.

Egyébként jobbikos vagyok és én igenis sajnálom a menekülteket, főleg akik kisgyerekekkel kénytelenek eljönni és biztos nem jókedvükből hagyták hátra az otthonukat ha egyáltalán megmaradt nekik

2015. szept. 5. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Előző; "kénytelenek" Európáig eljönni? Miért?

A gyerekeket pajzsnak, fegyvernek hozzák.

Egy másik előző; ki mondta azt, hogy börtönbe fogják csukni őket? Azt mondták, hogy azonnal kitoloncolják.

Ezek nem a szerencsétlenek, ezek a pénzesek ottanról.

2015. szept. 8. 17:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem. Törvényeket még az iszlám hívő gazdasági bevándorlóknak is be kell tartaniuk mégha rosszul is esik nekik. Nem lébecolhatnak Európában ugy mint kés a vajban.
2015. szept. 15. 23:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezek valóban nem menekültek, aki menekült az örül, hogy befogadták őket a szomszédos országok, nem Németországban tüntet, hogy engedjék át őt Svédországba mert ott erősebb a szociális háló. Kapnak enni, inni, fedélt a fejük felé, oktatják őket, zsebpénzt + Svédországban 1 évig ingyen lakást biztosítanak a részükre. Mindezt az adófizetők pénzéből természetesen. Gyermekeiket pajzsnak használják, meglehet látni, ahol jártak, csak szemét marad utánuk, sajnos nem csak Szíriából jönnek ezek az emberek Afrikából, Irakból, Bangladeshből minden lerobbant országból.
2015. szept. 16. 03:11
 17/21 anonim válasza:
Remélem most a sok okoskodó "Minek a kerítés, miért nem engedik fel őket a vonatra, szegények puszilgassuk meg őket" és társaik látják, hogy mi folyik a határon. :) Menj gyorsan vigyél nekik köveket! Hol vagyunk, komolyan a középkorban? Ostromolják a határt. Remélem most már mindenkinek leesett, hogy ezek nem "migránsok" meg "menekültek"...
2015. szept. 16. 16:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Jobbulást kívánok a megsérült rendőröknek, le a kalappal, hogy védik a határunkat ezektől a csőcseléktől. Most hallottam, hogy valószínűleg elfogtak egy terroristát is, illetve ,hogy kifosztottak egy boltot a Szerb oldalon. Őszintén szólva én azt gondoltam a szerbekről, hogy valamivel keményebbek, így feladni a saját országukat ezeknek a csőcseléknek, szégyen. Én magam sem kedvelem Orbánt sem a politikáját, de legalább lépett valamit ha már nem erre vonulnak át, az már nagyon nagy dolog. Európában mindenkinek saját kötelessége megvédenie a saját határait.
2015. szept. 16. 22:12
 19/21 A kérdező kommentje:
Horvátország azt nyilatkozta, hogy Ő átengedi ezeket a mocskokat a területén.
2015. szept. 16. 22:25
 20/21 anonim ***** válasza:

"Horvátország azt nyilatkozta, hogy Ő átengedi ezeket a mocskokat a területén."

Nem adok egy hónapot a horvátoknak és ők is besokalnak majd.

2015. szept. 17. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!