Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Számotokra is nagyon szimpatik...

Számotokra is nagyon szimpatikus Trump?

Figyelt kérdés

Szerintem, egy nagyon okos és tehetséges ember.

Főleg, maga a személyisége szimpatikus.

Tipikus amerikai, szereti a gyors kaját, kicsit nagyképű,kicsit egoista.Viszont, tud nagyon egyszerű és empatikus lenni, ez főleg a kampány utolsó részében derült ki, amikor megtudta, hogy Clinton beteg, mielőbbi gyógyulást és egészséget kívánt neki.

A humorérzéke nagyon jó, imádja provokálni,megbotránkoztatni, vagy ahogy arrafelé hívják "triggerelni" az ellenlábasait.

Orbán hozzá képest unalmas.

2016. nov. 10. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vagy legalábbis, azzal függ össze.
2016. nov. 11. 13:13
 12/16 MolotovPunk ***** válasza:

Hogyne,mint ha a Brexites Boris Johnson-t látnám 2.0-ban...

(Mindkettőtől rosszul vagyok.)

2016. nov. 11. 16:25
 13/16 fersk ***** válasza:

@ # 8/12

Itt:

"Én most egy kicsit örülök, hogy nem vagyok amerikai"

2016. nov. 11. 21:38
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Nem, ezzel éppen arra utaltam, hogy a sokszor irigyelt USA sem különb ebben(legalábbis ezúttal). A magyar politika és választások, már régóta ilyen, vagy alacsonyabb szinten vannak, de ezúttal, mintha az USA is hasonló kampányt produkált volna. Persze, eddig annyira nem figyeltem az ottani választásokat, de most valahogy feltűnő volt.
2016. nov. 11. 22:56
 15/16 fersk ***** válasza:
Akkor bocs, de én az idézett sorból nem tudtam erre következtetni. Mea culpa. :)
2016. nov. 11. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Dehogy szimpatikus.

A belpolitikai programja egy rakás szar.

Mondjuk az igaz ,hogy vicces ember és az egyetlen szimpatikus dolog benne az ,amikor a nőkről nyilatkozott. :DDDD

Amúgy egy rakás szar.

#FDT

#Puto

https://www.youtube.com/watch?v=j9ja3i9u2Og

2016. nov. 13. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!