Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Számotokra is nagyon szimpatik...

Számotokra is nagyon szimpatikus Trump?

Figyelt kérdés

Szerintem, egy nagyon okos és tehetséges ember.

Főleg, maga a személyisége szimpatikus.

Tipikus amerikai, szereti a gyors kaját, kicsit nagyképű,kicsit egoista.Viszont, tud nagyon egyszerű és empatikus lenni, ez főleg a kampány utolsó részében derült ki, amikor megtudta, hogy Clinton beteg, mielőbbi gyógyulást és egészséget kívánt neki.

A humorérzéke nagyon jó, imádja provokálni,megbotránkoztatni, vagy ahogy arrafelé hívják "triggerelni" az ellenlábasait.

Orbán hozzá képest unalmas.

2016. nov. 10. 18:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Emberként lehet, hogy úgymond jó arc, csak attól még nem lesz senki sem politikailag felkészült vezető. Azt, hogy műsorvezetőként és üzletemberként sikerei voltak az tény, az valahogy Magyarországra nem jutott el, hogy 2004 óta volt egy üzleti reality-vetélkedő műsora, amit maga vezetett, az esetek többségében a The Apprentice, ami egy valóban jó műsor, csak attól, hogy valaki jó TV-s személyiség még nem biztos, hogy jó elnök lesz. Jó példa erre Olaszországból Berlusconi, szintén pénzember, szintén TV-s, szintén szexista, szintén jobboldali, aztán elég csúnya vége lett a karrierjének.
2016. nov. 10. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is szimpatikus,van személyisége legalább. :)
2016. nov. 10. 18:45
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

Számomra egyáltalán ne szimpatikus.Azzal azért érdemes tisztában lenni,hogy az amerikaiaknál akkor is elmondod a másiknak,hogy jobbulást vagy akár akkor is gratulálsz a másiknak,ha legszívesebben megölnéd,ezt hívják diplomáciának.

Számomra már az kizárja azt,hogy okos legyen,hogy azt hiszi,hogy a globális felmelegedést a Kínaiak találták ki.Az ígéretei szerit a klímaegyezménynek annyi...

Meg fogja vétózni az obamacare-t,aminek az lett volna a lényege,hogy a gazdagok több adót fizetnek azért,hogy a szegényeknek legyen egészségbiztosítása.

Fogdosta a titkárnője fenekét...

Egy rettentő buta,hirtelen cselekvő és politikai vezetésre alkalmatlan embernek tartom.

Jobb lett volna ha marad üzletembernek.

Magánemberként lehet,hogy lehet,hogy jó fej a kocsmában de atombombát nagy hiba volt rá bízni.

2016. nov. 10. 18:46
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen nagy Spanom a Trampli.
2016. nov. 10. 18:46
 5/16 anonim ***** válasza:
21%
Nekem ellenszenves, erőszakos, hiú bunkónak tűnik. Ilyen kevésből és ilyen cirkuszi előadásból azonban nem lehet megítélni a végkimenetet. Még szerencse, hogy vannak tanácsadók is. Végül is, Schwarzenegger is elég sokáig ellébecolt azzal a kevés kis agyával.
2016. nov. 10. 18:47
 6/16 anonim ***** válasza:

Számomra a feleségével együtt úgy néznek ki,mint valami valóságshow celebek...

Szánalom,hogy erre van igény Amerikában..

2016. nov. 10. 19:40
 7/16 anonim válasza:
Igen nekem szimpatikus!
2016. nov. 10. 21:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Én most egy kicsit örülök, hogy nem vagyok amerikai. Két ilyen jelölt közül, és ilyen "szardobálós" kampány után, nem tudom, hogy kire szavaztam volna. Persze, lehet, hogy ez a megszokott, csak most, valahogy nagyon feltűnt.
2016. nov. 10. 22:07
 9/16 fersk ***** válasza:
Igen, utolsó: mennyivel jobb a magyar helyzet, hisz' kicsit sem hasonló... :D
2016. nov. 11. 05:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Hol írtam én olyat, hogy nálunk nem hasonló, pláne, hogy jobb a helyzet? A kérdés viszont, az amerikai választásokról szólt, nem?
2016. nov. 11. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!