Most, hogy Trump nyerte az elnökválasztást, akik eddig nagy USA imádók voltak, azok most már inkább utálni fogják?
Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 17:56
1/5 anonim válasza:
Nem.Ez nem függ össze az elnökükkel.
Az elnököt valószínűleg nem fogják szeretni de azok az eszmék,emberek,vagy kulturális/művészeti alkotások,amik megeresztették valakivel az USA-t továbbra is léteznek,működnek.
2/5 anonim válasza:
Úgy látom igen. Egyre kevesebb hely van a világon, amit a libsik még isteníthetnek.
2010-ben még verhették a mellüket, hogy az egész Nyugat mögöttük áll erős bástyaként, aztán szép lassan elkezdtek eltünedezni az országok, amikkel példálózhatnak.
"Elesett" az USA, lehet, hogy Hollandiában Wilders fog nyerni, Franciaországban Le Pen, Angliában várható a Brexit, Svédországnak is elege lett, lassan csak Merkelmama lesz az utolsó mentsváruk, meg esetleg Brüsszel. :)
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárki utálná ezentúl az USA-t, csak sajnálni lehet őket!
4/5 anonim válasza:
nem értem az összefüggést... Én nagyon szeretem az USÁ-t, szeretnék is késöb ott élni/dolgozni és természetesen örülök Donald Trump győzelmének. Ezzel még élhetöbb ország lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!