Milyen előnye lesz abból Európának, ha Donald Trump nyeri az amerikai elnökválasztást?
A kérdés nem személyfüggő, csupán én egy olyan személyt látok Trumpban, aki nem lesz átlagos amerikai politikus elnök, ha az átlagként az elmúlt évtizedek politikusainak átlag függvényét vesszük alapul. Ő nem lesz kirakat ember.Ebben rejlhet előnye és kiszámítathatatlansága is. Miért? Mert eddig tudtuk azt, hogy bármelyik politikus is nyilvánult meg az USA-ból, az az ottani megszokott háttér megnyilvánulása volt. Na de Trump is maga a háttér. A háttér is rendelkezhet háttérrel, de itt szerintem más lesz a helyzet.
Tartok az USA túlzott nacionalizálódásától. Elhatárolódásától. Persze ennek előnye is lehet. Egy új irány fog megmutatkozni.
Szerintem, ha ő nyer, akkor az nem lesz más, mint az amerikai persztrojka.
Nem lesz se előnye se hátránya. Egyes irányzatoknak talán lehet, de nem rövid távon és nem túlzottan.
Ne tételezzünk fel egy elnökről olyan hatalmat, amivel nem rendelkezik.
November 8adikan nem diktatort hanem elnokot valaszt az orszag.
Pontosan ugyanannyi hatalma lesz mint elodjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!