Miért sír minden liberális, hogy Trump nyert?
Clinton rohadtul nem akart atomháborút.
A republikánusokról előbb feltételeznék ilyet, mint a demokratákról.
Nem csak a liberálisok sírnak,hanem minden épeszű ember.
Egy olyan ember kapott atombombát,akinek köze nincs a politikához ráadásul meggondolatlan,hirtelen haragú,hangulatember,akitől még a twitter fiókját is elvették,nehogy valami rosszat írjon ki.
Az se segít a dolgon,hogy valóságsó sztár volt,szóval el lehet képzelni mennyire művelt.Azt hiszi,hogy a globális felmelegedést a Kínaiak találták ki.
Majd fog sírni a sok szegény,konzervatív is.
Majd ha érzik a bőrükön a gazdagpárti világhatalmat.
Azért, mert csak addig van számukra liberalizmus, ameddig az ő akaratuk érvényesül. Amint ez a tényállás megbukik, már rögtön diktatúra van, és mindenki egy idióta, aki nem az ő nézeteiket vallja.
Személy szerint én gyönyörködve nézem, ahogy a sok nagyképű liberális, no meg a sok sztárocska mennyire összeroppant.
Mellesleg, Trump-ot a média alapján megítélni elég nagy butaság. Köztudott , hogy a legtöbb média Clintont támogatta, szóval, ott csak a propagandát nyomatták ezerrel. Clinton minden segítséget megkapott, és ez a nő még ennek ellenére sem tudott nyerni. Szerintetek véletlen?
Trump még mindig egy nagyhatalmú pénzember, akinek eddig nem sikerült bedöntenie a vállalkozásait, szóval, olyan h**ye nem lehet, mint amilyennek be van állítva. Lehet hogy egy tahó, azt elismerem, de korántsem olyan rossz választás, mint ahogy sokan gondolják.
"Trump háború párti"
Miért is sírtak a szíriai kormányellenes lázadók? Mert esélyes, hogy Trump kivonul onnan és nem folytatja a lázadók támogatását.
Az Iszlám Állam ellen Trump és Clinton is fel akart lépni keményen.
Egy orosz-USA háború szerintetek mikor lett volna elképzelhetőbb? Úgy hogy az oroszellenes Clinton az elnök, vagy a feléjük sokkal megértőbb Trump?
https://www.youtube.com/watch?v=R9QD2hSPNT0
Ez az amerikai Big Brother valóságshow, közölték a még versenyben levőkkel a választás eredményét. A reakciókból világos hogy itt mindenki Clintonra szavazott volna.
Köztudott hogy valóságshow-ba miféle "intelligens" emberek járnak. Szóval kedves második válaszoló, ők lennének az a "minden épeszű" ember? Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Nekem kb az összes retardáltabb ismerősöm Clinton-párti, az értelmesebbje Trumpot tartja a kisebbik rossznak.
Amúgy szerintem a videó kiváló minta a Clinton-szavazókról... és még azt mondják, a "liberális értelmiség" szavazott Clintonra... Vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!