Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi az oka annak, hogy nagyon...

Mi az oka annak, hogy nagyon sokan aggódnak és bizonytalanságot jósolnak Donald Trump győzelme miatt?

Figyelt kérdés
Én nem értek a politikához, de látom, hogy sok ismerősöm szabályosan kétségbe van esve, volt olyan lány is, aki zokogott. Azt mondták nekem, súlyosan aggódnak most. Mi az oka ennek a félelemnek?
2016. nov. 9. 11:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
10%

,,Az amerikaiak többsége úgy várta már Obama elnökségének végét, mint a megváltást"

Igen, azért volt, hogy amit leírtam nagyon sok amerikai akarta. :D Te az elmúlt félévben néztél bármilyen amerikai fórumot, facebook oldalt, oldalt, ahol lehetett kommentálni a választási éveket? Még a 9gagen is felmerült ez a téma, meg kb. minden második amerikai oldalon. Érted, 9gagen, egy vicc oldalon.

16: Bocs, mióta van olyan törvény, hogy szabályozod ki írhat egy kérdés alá és ki nem? :D Attól, mert egyiket se támogatom nem is fejthetek ki róla véleményt és nem írhatok semmit se? :D Az írásod nem lett töröltetve. A Gyakori rendszere ilyen sz@r, random töröl válaszokat.

2016. nov. 9. 13:04
 22/27 anonim ***** válasza:
Néztem, és elég mély betekintést nyertem az amerikai emberek gondolkodásába. És nem, nem viccoldalak voltak, hanem politikával foglalkozó fórumok és zárt csoportok. Néha bepostltak egy-egy printscreent, általában valami tizenéves, de max. húszéves írta ki twitterre, hogy mennyire jó lenne még egy Obama ciklus. A minimum, hogy kiröhögték őket, de leginkább elszörnyedtek, és "úristen, bármit, csak azt ne". Úgyhogy ez nem talált. 9gag... Ugyan már. :D
2016. nov. 9. 13:10
 23/27 anonim ***** válasza:
63%

"9-es: Hallod, ti most ennyi szűklátókörűek vagytok? Aki nem Trumpot támogatta, az egyből Hillaryt támogatta? Ez milyen logikának hívjátok. "

Kérdezd meg a liberálisoktól minek hívják, mivel egy szállal nem különbwek:D

2016. nov. 9. 13:11
 24/27 anonim ***** válasza:
48%
Azért ne hogy már Trumpot úgy állítsuk be, mint valami új. Ő ugyanannak a gazdasági elitnek a része, ami ellen felszólal.
2016. nov. 9. 13:19
 25/27 Baluba ***** válasza:
Azért Obama nagyon simán nyerte volna megint a választásokat, talán még simábban, mint 4 éve. A népszerűségi indexe +12 körül van, Clinton -15, Trump -20 környékén (tudom, hogy ennek ellenére Trump nyert, de Clinton kapott több szavazatot összesen. És Obamáról csak ilyen adat van aktuális).
2016. nov. 9. 23:15
 26/27 anonim ***** válasza:
Simán talán nem, felteszem, még az is szoros lett volna, de szerintem is nyert volna, annak ellenére, amit írtam és amerikaiaktól hallottam. Clintonnak se kellett sok. De ő egy bűnöző, mellette egy kimondottan ellenszenves személyiség... Úgyhogy a kevésbé informáltak is úgy tudtak dönteni, hogy "dobjuk a régieket, és szavazzunk a tök ismeretlenre, akármi lesz is". Obamát hitelesebben tudta volna tolni a média, amelyik Clintont is próbálta, de... egyszerűen szörnyű választást hoztak. Bernie is nyert volna egyébként.
2016. nov. 10. 15:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan voltak, akik, miután nem Bernie, hanem Hillary lett a jelölt, inkább támogatták Trumpot, pedig le is írták, hogy ellenkező esetben biztos, hogy Sandersre szavaztak volna. Clinton viszont... no way.
2016. nov. 10. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!