Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi az oka annak, hogy nagyon...

Mi az oka annak, hogy nagyon sokan aggódnak és bizonytalanságot jósolnak Donald Trump győzelme miatt?

Figyelt kérdés
Én nem értek a politikához, de látom, hogy sok ismerősöm szabályosan kétségbe van esve, volt olyan lány is, aki zokogott. Azt mondták nekem, súlyosan aggódnak most. Mi az oka ennek a félelemnek?
2016. nov. 9. 11:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
#10, te az astroshowból jöttél, hogy így előre meg tudod mondani, mit fog csinálni Trump, és mit nem?
2016. nov. 9. 12:12
 12/27 anonim ***** válasza:
51%
9-es: Hallod, ti most ennyi szűklátókörűek vagytok? Aki nem Trumpot támogatta, az egyből Hillaryt támogatta? Ez milyen logikának hívjátok. Gary Johnson, Jill Stein, Darrel Castle, stb. Nem csak Hillary és Trump között lehetett választani, bármennyire próbáljátok beállítani. Ugyanúgy se Hillaryt, se Trumpot nem akartam az elnöki posztra. Mint sokan mások én is azt támogattam, hogy Obama maradjon az elnök addig, amíg a Demokraták és Republikánusok nem indítanak normális jelölteket, aki 1. beszámítható állapotú 2. nem hamisítva van a papírja, hogy beszámítható állapotú 3. Nem áll fent a veszély, hogy megse éli az elnökségének a végét egészségügyi okokból.
2016. nov. 9. 12:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem, nem az Astroshowból jöttem, hanem ismerem már annyira a politikát, hogy azért átlássam a dolgokat. :)
2016. nov. 9. 12:14
 14/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem úgy tűnik.
2016. nov. 9. 12:16
 15/27 anonim ***** válasza:
14: értenél a politikához és nem csak a kampány szövegeket néznéd, akkor tudnád miről beszélek. :)
2016. nov. 9. 12:17
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
#12: Ha meg egyiket se támogattad, akkor meg minek vagy itt? A kérdésben az volt, miért fakadtak sírva az emberek, most hogy Trump győzött. Én leírtam miért, töröltették, sebaj (gondolom te voltál). Vagy szerinted azok akkor is sírva fakadtak volna, ha Hillary nyer? Kétlem. Nyilvánvaló, hogy azok demokrata-pártiak. Mivel Hillary lett a jelölt, a többi demokrata aspiránssal szemben is, így joggal feltételezem, hogy aki nem Trump-párti, az inkább Hillary-párti. A többség. Te lehet, hogy akkor ritka kivétel vagy, de akkor ne hányd a szememre, hogy ezt nem tudtam, és a nagy számok törvénye alapján vontam le következtetést.
2016. nov. 9. 12:21
 17/27 anonim ***** válasza:
16%
az eddigi USA elnököket komoly embereknek láttam, de ez a Trump csak ilyen komolytalan gyereknek tunik,szerintem nemfogja birni azt amit egy elnöknek megkell csinálni,azt sem amilyennek kell lenni egy elnöknek, és inkább lemond
2016. nov. 9. 12:21
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
#17: ja, elb.szott több milliárd dollárt kampányra, és csak úgy le fog mondani, életszerű... Ha nagyon nem bírja, max nem csinál semmit, mint Obama. Ő se tudott semmit felmutatni, mégse mondott le, sőt meg is választották még egyszer.
2016. nov. 9. 12:25
 19/27 anonim ***** válasza:
65%

Te amerikai állampolgár vagy egyébként, vagy mi alapján jelented ki, hogy "azt támogattam, hogy Obama maradjon az elnök addig, amíg a Demokraták és Republikánusok nem indítanak normális jelölteket"?

Mint sokan mások? Kik? Az amerikaiak többsége úgy várta már Obama elnökségének végét, mint a megváltást. Egyébként, nekem úgy tűnik, normálisnak találták a jelölteket, ki ezt, ki azt, hiszen érvényes volt a népszavazás, szép számban és lelkesen vettek részt benne. Aztán pedig kinyilvánították, kit szeretne a többség elnöknek. Akkor miről is van szó?

2016. nov. 9. 12:27
 20/27 anonim ***** válasza:
36%

Mert bármennyire is szar a világ ahogy most van, mégis folytonosnak mondható a fejlődés és egysre jobb lesz. KEvesebb erőszek, ksizámítható politika, stb.

Ne ebbe szart bele most az USA, amikor a világ legbefolyásosabb emberévé tettek valakit, aki gyakorlatilag az elmúlt 6 hónapot végighazudta, nem riad vissza az atomfegyverektől, nincsnek politikai elkézelései, ezen felül kirekesztő.

Reális esély van rá, hogy a kéynelmes világ, amiben élünk, drasztikusan meg fog változni. Ezrt sírtak néhányan.

Persze lehet, hogy most, hogy megválasztották, hagyja a francba a demagógiát, és elkezd úgy viselkedni és dönteni, mint amit az állítólagos 130 körüli IQ-ja predesztinánla.

2016. nov. 9. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!