Mi az oka annak, hogy nagyon sokan aggódnak és bizonytalanságot jósolnak Donald Trump győzelme miatt?
Figyelt kérdés
Én nem értek a politikához, de látom, hogy sok ismerősöm szabályosan kétségbe van esve, volt olyan lány is, aki zokogott. Azt mondták nekem, súlyosan aggódnak most. Mi az oka ennek a félelemnek?2016. nov. 9. 11:30
1/27 anonim válasza:
Trump új ember a politikában.
Nem a liberális világrendet képviseli.
2/27 anonim válasza:
Mi az oka? Egy olyan ember ült az egyik nagyhatalom (köztük atomnagyhatalom, ergo atombombákkal rendelkező) ország élére, aki annyira hülye, hogy nem tudta az orvosi vizsgálatokon nem a pozitív eredmények a jók. Na, most ennek a hülyének adtak elég nagy hatalmat, elgondolhatod mit fog ez leművelni, ha ennyire hülye.
3/27 anonim válasza:
3-as,szóval szerinted a klímaegyezmény is haszontalan liberális hülyeség?
Itt pusztul el alattunk a föld és még azt a kevés reményt is elveszi a jobboldal,ami maradt.
Remélem a NASA gyorsan talál valami élhető bolygót...
4/27 anonim válasza:
Klímaegyezményt nem említettem, de amúgy igen, sok gyakorlati haszna nemigen lesz. Vagy legalábbis érdemi változásokat nem fog okozni. Úgyse fogják betartani, úgyse fogják tudni betartatni.
5/27 anonim válasza:
Végülis párszor csődbe ment és arab befektetők húzták ki a csávából. Nem is tudom miért nem áll mögötte egész USA.
6/27 anonim válasza:
3-as: Te most tényleg ostoba vagy, hogy benyelted tövig Trump kamu szövegét? :DDD Szerinted ilyenekkel fog foglalkozni? :D Az ilyeneket magasról le fogja sz@rni. Nem fog ilyenekkel foglalkozni, csak azzal, hogy amíg lehet megtömje a zsebét és a cége körüli piszkos ügyeket eltussolja.
7/27 anonim válasza:
6-os,a 1 és a 2.- világháborút ki indította?
Nem a liberálisok....
8/27 anonim válasza:
szerintem az fog történni,hogy Trumpnak továbbra is botrányai lesznek + korábbi botrányai is napvilágra kerulnek ,emiatt pedig kénytelen lesz lemondani
9/27 anonim válasza:
Örültem volna, ha az aki a válaszomat töröltette, inkább érdemi vitát folytatott volna, de bizonytalan mértékű szellemi képességei ezt nyilvánvalóan nem tették lehetővé. Ezúton is őszinte sajnálatomat fejezem ki eziránt.
#6: Az a jó, ha legalább lesz@rja. Clintonné még támogatná is.
Amúgy meg szerinted Clintonné különb ilyen szempontból? Nem tömné tele a zsebét lóvéval?
10/27 anonim válasza:
7-es: Trumpnak a kampányszövege ugyanolyan, mint Orbáné volt. Azt mondták amit sokan hallani akartak, de nem csinált semmit. Ígért elszámoltatást, erre továbbra is ott vannak a parlamenetben, akik ellen ígérte az elszámoltatást, stb. Trumpnál is ugyanez lesz, azokból amiket ígért semmit se fog megcsinálni, csak lenyúlja a sok pénzt és megpróbálja elseperni a korábbi piszkos ügyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!