Miért van az, hogy ha bárhol fb-n, neten néztem felméréseket Clinton vezetett?
# 18
Az, hogy valaki antidemokratikus, mindig probléma, hiába ballibsizel itt ezerrel.
Jó, akkor nem ballibsi és majd más szót használok.
De mitől tehetne a valóságban bármit is Trump a demokrácia ellen? Az USA egy prezidenciális rendszerű ország, de azért nem Oroszország vagy más diktatúrák.
Az alelnöke normális fehérgalléros átlagembernek tűnik. Nem is beszélve arról, hogy a parlament mindkét házában republikánus többség van. Olyan republikánusoké, akik nagyon is kiálltak Trump ELLEN a kampány során. Nagyon nem biztos, hogy minden gondolatát átviheti majd a két házon. Sőt.
Ő lehet hogy nem túl tapasztalt, de olyan emberek veszik őt körbe, akik viszont igen. Nem fog ő egyedül dönteni semmiről úgy, hogy a végső döntés csak az ő kezében lenne.
Mitől antidemokratikus?
"na most ha valakire minél több igaz azok közül, hogy fehér, vagy heteró vagy férfi, az annál jobban megszívta"
Vicces, pont nemrég írta egy ballib értelmiségi, hogy bizony ez a baloldal, mindenkit gyűlöl, aki nem valamelyik kitüntetett kisebbséghez tartozik. Az meg nem izgat, ha a homoszexuálisok nem vonulhatnak fel gyalázva a bibliát, vagy kevesebb terroristát engednek be. Ez csak a ballibsiket izgatja.
23:
Szexista?
Attól, hogy szerinte a nők és a férfiak nem egyformák? - Hűha. Ez szerintem is így van.
Mitől homofób?
Rasszista? Úgy tudom az USA lakosságának kb 65%-a fehér, 15% feka, a maradék meg latin és sárga.
Mitől rasszista? A már most USA-ban élő, USa-állampolgár, becsületes, dolgozó emberekkel semmi gondja nincs a bőrszínüktől függetlenül. Mitől rasszista?
24:
Hogy mondjam? Magyarországon is volt ilyen, hogy a melegfelvonulás környékén akartak tartani valami "családok napja" nevű rendezvényt, ami a melegség helyett a heteróságot éltette volna. De még azt sem engedélyezték a hatóságok. Nyilván ha egy bármilyen értelemben többségi társadalomba tartozó ember akar büszke lenni magára, azt már csak a kisebbségeknek való ártó szándékkal teheti meg.
50 millió meleg csoportosulás/klub létezik, de ugyanezekből heterók nincsenek.
#24 mert az, hogy 2 ember szereti egymást akkor is ha ugyan abból a nemből valóak az mér' is a Biblia meggyalázása?...tudod mit nem érdekel, az utóbbi 1 hetem bigott emberekkel való vitatkozásban merült ki, nincs kedvem érinteni ezt a témát még távolról sem
#25 ha ennyire érdekel, nyugodtan guglizz rá, hidd el, megválaszolásra kerülnek a kérdéseid :)
Mi van? Nem vagyok keresztény, nem érdekel a Biblia.
Trump szerintem jó ember. Guglizz rá és megtalálod majd.
1. te vagy a 24-es? nem. #szövegértés
2. eddig nem Trumpról beszéltünk hanem Penece-ről(az alelönkről)aki egy homofób f**z. Nem kell ezt tagadni ő ezt nyíltan vállalja :) elektrosokkos kezelést javasol a melegeknek #normálisság
3. Trump jó ember? Ó igen, nyilván ezért van kiakadva kb az egész világ...hisz ki az aki nem akarna egy szintén bolond, homofób, nyíltan rasszista és szexista elnököt...
28:
Az ELIT van kiakadva. A vezető sajtóorgánumok, a gazdag emberek, a politikusok. A vagyonokat és a hatalmat birtokló emberek. (Az átlag közül meg azok, akik nem Trumpra szavaztak, de ha Clinton nyer, akkor meg a Trumpra szavazók lennének kiakadva - Érted?)
És már írtam, szerintem Trumpot pont hogy segítette hogy a hatalmasok végig ellene voltak. Szerinted a kisember mit lát abból, hogyha valaki ellen kiáll minden létező sajtóorgánum, gúnyolják, bántják, minden elitbe tartozó politikus, minden milliárdos, bankár, tőzsdés, rosszat mond róla?
Azt látják, hogy valamit biztos jól csinál. Minden alkalom amikor valaki a fent leírt elitből elítélte Trump-ot, az garantálom hogy csak szavazatokat hozott neki. Ha nem gyűlölködtek volna ennyire ellene, akkor lehet hogy nem is ő lenne az elnök. Magukra hozták a bajt.
---
Te is tudod, hogy sosem fognak újra elektrosokkos kezelést alkalmazni a melegek ellen. Na ez a fajta riogatás és rémísztgetés megint nem tetszik. Amikor ilyen túlzásokkal éltek a Trump-ellenesek, megint csak azt érték el, mint a fentiekkel az elit. Csak szavazatot hoztak Trumpnak, mert csak egy idióta hinné el, hogy újra bevezetnék az elektrosokkot, akár táborokat állítanának fel a bevándorlóknak, akár visszakényszerítenék a nőket a konyhába. Ilyeneket nem lehet megtenni. Nekem őszintén ez mind csak agyatlan riogatásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!