Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért van az, hogy ha bárhol...

Miért van az, hogy ha bárhol fb-n, neten néztem felméréseket Clinton vezetett?

Figyelt kérdés
és most mégis... :(

2016. nov. 9. 08:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, inkább egy jó és egy rossz között kellett választani. Trump a semmiből lett a világ legbefolyásosabb embere, van karizmája, nem úgy, mint a szürke eminenciás, ezerszer látott háttérhatalmi jelöltnek. A Brexit viszont egyértelműen rossz választás volt, ott a rossz szándék nyert. Nem hiszem, hogy van olyan nem ballibsi, aki ne örülne az eredménynek. A Brexitnél már gondolkodni is kellett egy picit, sokan csak utólag értették meg, miután arrogánsan a kilépés mellett szavaztak.
2016. nov. 9. 14:15
 12/30 anonim ***** válasza:
Trump mitől olyan jó? Mert nem is elnöknek való, sokkal inkább egy stand-up-osnak, vagy bohócnak? Mert vannak antidemokratikus hajlamai? Értem én, hogy megpróbált valami újat előadni, és ez tetszett az USA-nak, de az újat nem feltétlenül kell ennyire radikálisan csinálni. Ballipsizni meg nem kell itt, teljesen indokolatlan.
2016. nov. 9. 14:35
 13/30 anonim ***** válasza:

12:

Clinton liberális, feminista, kisebbségimádó, melegimádó, bevándorlóimádó és az ellenfelénél sokkal inkább a cégek, nagytőke, elit és gazdagok zsebében lévő. - És ezek nagyon sok embert taszítanak. Sokkal inkább, mint Trump dolgai.

"az újat nem kell feltétlenül ennyire radikálisan csinálni"

Visszaleng az inga. Remélem ismered ezt a kifejezést. Amit eddig összeliberáliskodtak az utóbbi évtizedekben, most ugyanazt visszakapják majd, csak a konzervatív oldalról. A liberális emberek számára sok olyan dolog teljesen rendben volt, ami a másik oldalon meg kiverte a biztosítékot az embereknél. Most ugyanez lesz. Sok olyan dolog, ami a konzervatív oldalon tök normális és a másik oldalon veri ki majd a biztosítékot. Visszaleng az inga.

2016. nov. 9. 16:50
 14/30 anonim ***** válasza:

# 13

Attól, hogy Clinton túl liberális, még nem feltétlenül a hitleri magasságokat megközelítő Trump a megfelelő választás. Amúgy az "imádó" végződésű dolgok, amiket felsorolsz, sokkal inkább arról szólnak, hogy Clinton szerint nekik is vannak jogaik, ami amúgy egy tök normális hozzáállás. Pl. melegeknek, kisebbségnek nem értem, miért kellene kevesebb joggal rendelkezniük.

2016. nov. 9. 17:02
 15/30 A kérdező kommentje:
...az alelnok szerint a melegeket elektrosokk terapiaval kene "megvaltoztatni"...egy olyan ember az USA elnoke aki ha mondjuk meghal, egy ilyen ember kerul a helyere...bar o magat sem kell felteni...egyszeruen nem tudom felfogni, h h engedhették ezt meg a valasztok...
2016. nov. 9. 17:07
 16/30 anonim ***** válasza:

14:

Értem. Én az -imádó dolgokat úgy értettem, hogy őket nem egyenlő jogúnak tekintik, hanem pont hogy sok mindenben többletjogokat akarnak adni nekik és pozitív diszkriminációnak kitenni őket. Én így látom ezt a részt, így is értettem. Nem azt mondom hogy nekik kevesebb joguk kellene hogy legyen, hanem hogy nem kéne pozitív értelemben más elbírálás alá esniük.

Trump mitől hitleri? Pont ezt nem szeretem, amit a gazdasági, politikai elit, az újságírók lenyomtak mindenhol. "Jaj, Trump = Hitler" - Ez a fajta alaptalan félelemkeltés az, ami sok emberben kérdőjeleket vetett fel.

Szerintem minden alkalom amikor egy vezető újság, híres politikus, vagy gazdasági személyiség Trump ellen szólalt fel, az csak szavazatot hozott neki végig. Nagyon sok embernek lehetett az az élménye, hogyha a gazdagok/hatalmasok/az elit kiáll ellene, akkor biztos valamit jól csinálhat.

Túlzásba vitték az "ellene való kiállást" és már-már komikus méretű volt, hogy felső körökből senki nem támogatta őt. Pont ezért volt vonzó az alsó körök szemében részben.

2016. nov. 9. 17:08
 17/30 A kérdező kommentje:
persze, de aki nem heteroszex fehér az most megszívta...kva jó, mondhatom
2016. nov. 9. 17:18
 18/30 anonim ***** válasza:
12, Trumpról szerintem lerí, hogy valamit nagyon tud, nem olyan alantas gazember, mint a legtöbb politikus. Őszinte, odafigyel rá az ember, meg tudja szólítani őket, ahogy anno Kennedy. Hasonló volt a többi nagy ember a történelemben. (Talán egyszer majd őt is köztük említik.) Amúgy bizarr, hogy a nagyságot mennyire utálják a ballibek. Másnak is voltak antidemokratikus hajlamai. Ez csak egyetlen hiba, bár valójában nem hiba, csak a kisebbségimádó ballibsik szerint. A kisebbségimádat vagy a feminizmus nem azt jelenti, hogy mindenkinek egyenlőek legyenek a jogai, ahogy pl. egy népirtás egyoldalú kiemelése a sok közül sem, vagy az, amikor a fekete amerikai elnök azonnal elkezd rasszistázni, ha egy fekete (!) rendőr lelő egy feketét. Ezek a dolgok messze túlmutatnak az egyenlőségen, ezeknek a kisebbségeknek nemhogy egyenlőek a jogaik, de régóta több is van nekik épp a "kisebbségimádat" miatt.
2016. nov. 9. 17:21
 19/30 A kérdező kommentje:
szerintem meg rí le róla, hogy nem normális :/
2016. nov. 9. 17:31
 20/30 anonim ***** válasza:

17:

Na ez a fajta rémült őrjöngés az, amit el kell kerülni MINDKÉT OLDALRÓL. Ha meg Clinton nyert volna, akkor meg ugyanezt írhatná a másik oldal is, hogy "na most ha valakire minél több igaz azok közül, hogy fehér, vagy heteró vagy férfi, az annál jobban megszívta"

Nem így kellene gondolkodni, de ilyenek mindkét oldalon vannak.

2016. nov. 9. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!