Miért van az, hogy ha bárhol fb-n, neten néztem felméréseket Clinton vezetett?
12:
Clinton liberális, feminista, kisebbségimádó, melegimádó, bevándorlóimádó és az ellenfelénél sokkal inkább a cégek, nagytőke, elit és gazdagok zsebében lévő. - És ezek nagyon sok embert taszítanak. Sokkal inkább, mint Trump dolgai.
"az újat nem kell feltétlenül ennyire radikálisan csinálni"
Visszaleng az inga. Remélem ismered ezt a kifejezést. Amit eddig összeliberáliskodtak az utóbbi évtizedekben, most ugyanazt visszakapják majd, csak a konzervatív oldalról. A liberális emberek számára sok olyan dolog teljesen rendben volt, ami a másik oldalon meg kiverte a biztosítékot az embereknél. Most ugyanez lesz. Sok olyan dolog, ami a konzervatív oldalon tök normális és a másik oldalon veri ki majd a biztosítékot. Visszaleng az inga.
# 13
Attól, hogy Clinton túl liberális, még nem feltétlenül a hitleri magasságokat megközelítő Trump a megfelelő választás. Amúgy az "imádó" végződésű dolgok, amiket felsorolsz, sokkal inkább arról szólnak, hogy Clinton szerint nekik is vannak jogaik, ami amúgy egy tök normális hozzáállás. Pl. melegeknek, kisebbségnek nem értem, miért kellene kevesebb joggal rendelkezniük.
14:
Értem. Én az -imádó dolgokat úgy értettem, hogy őket nem egyenlő jogúnak tekintik, hanem pont hogy sok mindenben többletjogokat akarnak adni nekik és pozitív diszkriminációnak kitenni őket. Én így látom ezt a részt, így is értettem. Nem azt mondom hogy nekik kevesebb joguk kellene hogy legyen, hanem hogy nem kéne pozitív értelemben más elbírálás alá esniük.
Trump mitől hitleri? Pont ezt nem szeretem, amit a gazdasági, politikai elit, az újságírók lenyomtak mindenhol. "Jaj, Trump = Hitler" - Ez a fajta alaptalan félelemkeltés az, ami sok emberben kérdőjeleket vetett fel.
Szerintem minden alkalom amikor egy vezető újság, híres politikus, vagy gazdasági személyiség Trump ellen szólalt fel, az csak szavazatot hozott neki végig. Nagyon sok embernek lehetett az az élménye, hogyha a gazdagok/hatalmasok/az elit kiáll ellene, akkor biztos valamit jól csinálhat.
Túlzásba vitték az "ellene való kiállást" és már-már komikus méretű volt, hogy felső körökből senki nem támogatta őt. Pont ezért volt vonzó az alsó körök szemében részben.
17:
Na ez a fajta rémült őrjöngés az, amit el kell kerülni MINDKÉT OLDALRÓL. Ha meg Clinton nyert volna, akkor meg ugyanezt írhatná a másik oldal is, hogy "na most ha valakire minél több igaz azok közül, hogy fehér, vagy heteró vagy férfi, az annál jobban megszívta"
Nem így kellene gondolkodni, de ilyenek mindkét oldalon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!