Hogy is van ez az amerikai választás?
Rájöttem hogy nem nagyon vagyok képben a dologgal és szeretném kicsit jobban átlátni a helyzetet.
Egyik jelöltről sem tudok túl sokat,, amit szégyellek azért, csak felületesen próbáltam utánaolvasni a dolgoknak de elvesztem az információbőség zavarában.
Szóval egy viszonylag objektív rövid összefoglalást tudna adni valaki mi szól Clinton mellett/ellen, illetve Trumpnál ugyanez?
Ha csak a médiában látottakra hagyatkozom nekem Trump elképesztően unszimpatikus elmebeteg embernek tűnik de valójában sokat nem tudok a célkitűzéseiről, politikájáról.
Tudna nekem valaki egy kis összefoglalást adni a jelöltekről és a megválasztásuk előnyeiről-hátrányairól?
Köszönöm :)
(Az előző természetesen #1-nek ment)
Kérdező:
Van a fosvahányás meg a hányvafosás. Ebből a választásból nem jöhetett már ki jól az USA. Ha mindkettőt kilőnénk az űrbe nagyot ugrana a Föld átlag értelmi képessége. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!