Miért van kvóta ha nincsen?
Igazmondó Ferenc és a neoliberálisok azzal trollkodták el a népszavazást, hogy az Zorbán az hlye mert nincs is kvóta,
No mit ad isten lement a népszavazás és Juncker meg gyorsan leporolta Brüsszel kvótáról szóló döntését-
Van. Lehet les(z)avazni,van. Ne haragudhatok,ha akarjátok,kifejtem bővebben. Én 18"% szerb, 18%székely(ha,nem tetszik,román),többiben magyar vagyok. Keresztény,mint a falu,ahol lakom. Sajnálom én ezeket az iszlám embereket. De nem tudom,feltűnt-e,h csak ffiak vannak,csak 20-45-ig?
Miért nincs gyerek-hA háborúból kéne kimenteni a családom,első volna a fiam,nekem. De bizti,európai módra gondolkodom.
"Sajnálom én ezeket az iszlám embereket"
Akkor te beteg vagy. Mindet lőném tarkón.
Ez az igazi brüsszeli demokrácia.
Sok különféle döntés születik, sok megmondóember megmond sokféle tutit, és a kalapból mindig azt húzzák elő, amelyik éppen hasznos.
A népszavazás előtt ugye "nincs is kvóta" című műsor futott, utána meg hogy muszáj végrehajtani a kvótarendeletet...
Meg kellene érteni, hogy az EU nem azért van összerakva, hogy nekünk legyen jó.
Nekünk folyamatosan harcolnunk kell, hogy az érdekeink valamelyest figyelembe legyenek véve.
Juncker ugye megint elsírta magát, hogy az lenne a vég, ha népszavazással döntenének a népek a saját sorsukról...
Az kvóta nem az a kvóta, amiről a népszavazás volt. A 160 ezer menekült szétosztásáról tavaly döntött az Európai Tanács, mely Magyarországra is valószínűleg kötelező (de ez jogilag vitatott), ez alapján Magyarországnak 2000 menekültet kellene átvenni Olaszországtól, Görögországtól. Ezt támadta meg az Európai Bíróságon Magyarország és Szlovákia.
A népszavazás alapját a Bizottság egy tervezete adta, mely ezt a szétosztási mechanizmust szerette volna állandóvá, automatikussá tenni, hogy az EU-ba érkező migránsokat a kvóták alapján szétosztják a közös menekültügy tagjai között. Ezt azért szerették volna, mert az egyszeri döntés a 160000 menekült elosztásáról nagyon kevés az európai migrációs áradatban és egy állandó, automatikus rendszerben elkerülhető lenne, hogy minden ilyen döntésnél a tagállamok kormányainak 2/3-os támogatását megszerezzék.
Adòs vagyok; kérem,ne tekintse,semminek.
Bennem ennyi van,szavaztam.can többet is,de .. mindegy.
Mivel az a kvóta létezik csak, amit vitya már aláírt... másról soha szó sem volt.
Kedves hívő. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!