Merkel visszavonulót fúj, de a kötelező kvóta marad? Hogy is van ez?
Beismerem, hogy tévedtem, de a balhét az összes ország vigye el helyettem, és csináljanak valamit ezzel a sok idecsődített szerencsétlennel? Továbbra is etessék és tartsák el őket?
Talán olcsóbb és becsületesebb lenne, ha Németo. a repülőjegyüket kifizetné hazafelé.
Nem visszavonulót fújt, csak annyit mondott, hogy másképp csinálná. De azt nem mondta, hogy annyira másképp, hogy be sem engedné őket. Valószinűleg sokkal kontrolláltabban csinálná. Pl nem csinálná azt a beszállító hidat, ami volt a Balkánon át Ausztrián keresztül, hogy tömegesen, ellenőrizetlenül ömlöttek be az emberek.
De akármennyire is hülyének tűnik, nyilván látja, hogy a pártja jórészt a helyzet kezelése miatt veszített a népszerűségéből. Csak szerinte nem pont azért, mert beengedte őket.
Ez a helyzet kezelése jól hangzik, csak elég értelmezhetetlen. Ha válogat az emberek között, akkor a nagy része kint marad és a nagy tömegeket nem engedik be, hiszen nem képzettek, nem szírek, stb.
Tehát a helyzet kezelése egyenlő a nem beengedéssel.
A kettőnek nincs köze egymáshoz.
A kvótát a 28 EU-s tagállam vezetői szavazták meg minősített többséggel. Merkel csak 1 volt a 28-ból.
Van olyan kimutatás hogy hány tagállam szavazta meg?
Mert Magyarország biztosan nem. Az hogy Gyurcsányék odaszavaztak az egy dolog....
# 8
Ha merkel nem egyenlő eu, akkor miért mindenki (én aztán nem) tőle várja a megoldást? Miért mindenki őfelé tekintget, hogy na mit fog mondani? Bármelyik tagország politikusa mond valamit, feleannyira sem figyelnek rá, mint Merkelre. Ezt ő is tudja, ezért neki van a legnagyobb felelőssége a dolgokban.
bizony, ide repülőjegyek kellenének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!