Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Merkel visszavonulót fúj, de...

Merkel visszavonulót fúj, de a kötelező kvóta marad? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Beismerem, hogy tévedtem, de a balhét az összes ország vigye el helyettem, és csináljanak valamit ezzel a sok idecsődített szerencsétlennel? Továbbra is etessék és tartsák el őket?

Talán olcsóbb és becsületesebb lenne, ha Németo. a repülőjegyüket kifizetné hazafelé.

2016. szept. 20. 10:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

És különösen undorító, hogy csak a pártja népszerűségének esése késztette jobb belátásra, semmilyen egyéb tiltakozás, konfliktusok, erőszak, merényletek, robbantások, gyilkosságok, embercsempészet, menekültek halálesetei, környező országok ellenállása nem volt rá hatással. Ezeket gondolom járulékos veszteségnek tekinti, ami még belefér a dologba.

Vagyis a hatalmon maradáson kívül gyakorlatilag semmi nem érdekli.

Az még az emberéletnél is fontosabb.

2016. szept. 20. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Mégis miért lenne undorító? Akármennyire is próbáljátok valamiféle összeurópai diktátornak beállítani, elsősorban a német emberekért és Németországért tartozik felelősséggel, az ő nemtetszésükre kell odafigyelnie. Milyen vezető lenne az, aki az első tiltakozás vagy terrorcselekmény hallatán azonnal feladná az elveit és fülét-farkát behúzva menekülne? Ellenállás mindig is lesz, bármi is legyen a célod.
2016. szept. 20. 12:51
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

# 11

Hát nem undorítóbb, mint hazugságplakáttal beszórni az országot a saját pénzünkből, csak hogy a következő választásokig ne csökkenjen tovább a Párt népszerűsége.

Merkel esetében arról van szó, hogy próbált egy ideig kitartani az álláspontja mellett, de amikor látta, hogy emiatt esik a népszerűsége, próbál ezeken lazítani.

A Párt esetében meg arról van szó, hogy látták a szar kormányzásból adódó népszerűségesést, majd találtak egy témát, amit fel lehet fújni, és elő lehet adni vele a nagy problémamegoldót.

2016. szept. 20. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:

7-es

"Van olyan kimutatás hogy hány tagállam szavazta meg?

Mert Magyarország biztosan nem. Az hogy Gyurcsányék odaszavaztak az egy dolog...."

Először is megszavazták az Európai Parlamentben, ahol a Fideszes képviselők is igennel szavaztak az Európai Néppárt tagjaiként.

Aztán a 28 tagállam belügyminiszterei is megszavazták kivéve:

Csehország, Románia, Magyarország és Szlovákia

Aztán a 28 tagállam kormányfői is elfogadták amikor aláírták az erről szóló megállapodást. Orbán is aláírta.

Szóval a Fidesz és a kormányunk hazudik mint a vízfolyás.

Egyéb kérdés?

2016. szept. 20. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
17%

"Hát nem undorítóbb, mint hazugságplakátta"

Milyen hazugságplakát?

Tények vannak rajta.

"Szóval a Fidesz és a kormányunk hazudik mint a vízfolyás.

Egyéb kérdés?"

Tegnap miért hazudtad azt, hogy a menekültek elpusztulnak, ha nem engedjük be őket, illetve miért hazudtad azt, hogy nem nőtt a bűncselekmények száma?

2016. szept. 20. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:

"Milyen hazugságplakát?

Tények vannak rajta."

Pl. az illegális bevándorlók betelepítésével riogatás hazugság.

Persze, nem mind hazugság, nagy részük inkább csak ferdítés. Hiszen az, hogy hány ember halt meg terrortámadásban a bevándorlási válság kezdete óta, nem tudom, hogy tartozik a népszavazáshoz.

2016. szept. 20. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:

"Beismerem, hogy tévedtem, de a balhét az összes ország vigye el helyettem, és csináljanak valamit ezzel a sok idecsődített szerencsétlennel? Továbbra is etessék és tartsák el őket? "

Ezeket a baromsagokat meg honnan szedted?

Merkel semmi ilyesmit nem mondott. A kvota meg EUs tortenet, nem nemet, abban nem Merkel dont.

2016. szept. 20. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

"illetve miért hazudtad azt, hogy nem nőtt a bűncselekmények száma?"

Szerintem ram gondoltal.

Parancsolj:

[link]

3. Oldal, Straftaten insgesamt ohne ausländerrechtliche Verstöße

Ugyanannyi mint 2014-ben.

2016. szept. 20. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!