Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az miért büntetendő, hogyha...

Az miért büntetendő, hogyha valaki nem akar szolgálni "hájpolt" kisebbséget?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a norvég nő például, nem akart szolgáltatást biztosítani egy muszlimnak, mert utálja őket.

Mi ebben a szörnyű?

Ha én fodrász lennék, én is megválogatnám azért a vendégeimet.

2016. szept. 13. 12:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Felmerül a kérdés hogy ha nem ismered őket személyesen honnan tudod milyenek, de mivel beismered hogy rasszista vagy igazából már érthető.Viszont a rasszisták általában felháborodnak ha őket diszkriminálják faji alapon :)
2016. szept. 22. 11:03
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem lenne szabad, hogy büntetendő legyen.

De nem láttuk a pontos részleteket, mert ott van a lényeg.

Női fodrászat, gondolom. Nő lehetett a muzulmán is, ha nyilvánvalóan látszott, biztos minimum kendő volt a fején, vagy még több.

Könnyen elképzelhető, hogy provokáció volt, mert nem hiszem, hogy különben hagynák tisztátalan kézzel babrálni a fejüket.

Csak azt a hibát követte el, hogy őszinte volt, azt kellett volna mondani, hogy bejelentett vendégeket vár, sőt már ki is van fizetve. Slussz.

Egyszer Ausztriában véletlenül bementem egy fodrászatba, semmi különös nem volt kiírva rá, semmiről nem gondolhattam, hogy különleges fodrászat.

De furcsán néztek rám, pedig rendesen viselkedtem, elég jól beszéltem, kedves voltam, minden.

Már meg volt mosva a hajam; mondjuk, egyáltalán nem úgy mosták, mint más fodrásznál hozzászoktam, meg valahogy egész máshogy néztek is rám.

Vizes fejjel jöttem rá, hogy ún. "meleg" helyre tévedtem.

Meg is mondtam nekik, hogy tisztességesebb dolod lett volna valahogy a vendég tudtára adni, hogy nem olyan fodrász, mint a többi.

Hideg volt, meg kellett, hogy várjam, hogy legalább nem vizes hajjal jövök ki.

Ne erőltessük a másikra magunkat.

A tengerentúli nemmagyar meg itt előbb, menjen már be egy fekete hajszalonba, hogy hogyan fognak viselkedni vele.

2016. szept. 27. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!