Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az miért büntetendő, hogyha...

Az miért büntetendő, hogyha valaki nem akar szolgálni "hájpolt" kisebbséget?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a norvég nő például, nem akart szolgáltatást biztosítani egy muszlimnak, mert utálja őket.

Mi ebben a szörnyű?

Ha én fodrász lennék, én is megválogatnám azért a vendégeimet.

2016. szept. 13. 12:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

"Ha iskola utan megolnek a gyerekeidet mert magyarorszagrol szarmaznak (es a magyarok eroszakosak, jobb felni mint megijedni) akkor rogton nem tetszene annyira a helyzet. "

En nem ertek egyet a fodrasz viselkedesevel. De azert az igazsag az, hogy egyelore ok olik a mi gyerekeinket (ld. pld. a tuluzi iskola tamadasa).

2016. szept. 14. 07:39
 12/32 anonim ***** válasza:
De a tuluzi tamadot nem szolgalta ki a fodrasz?
2016. szept. 14. 10:09
 13/32 anonim ***** válasza:
43%

"En nem ertek egyet a fodrasz viselkedesevel. De azert az igazsag az, hogy egyelore ok olik a mi gyerekeinket"

Közel-Keleten szerinted hányan haltak meg az USA és európai országok támadása következtében? Segitek egy kicsit, milliókban mérhető, de biztos igazad van, ők ölik a mi gyerekeinket.

2016. szept. 14. 12:24
 14/32 anonim ***** válasza:

Ok, én sem vagyok nagy rajongója ezeknek a jóisten se tudja honnan jött bevándorlóknak, DE

ha van egy üzleted, KÖTELESSÉGED kiszolgálni a kuncsaftjaidat.

Ez alól kivétel persze, ha egyértelműen veszélyes az illető, de ugyan már, ezt ne akarjuk már abból megmondani, hogy honnan származik az illető. (Pl Amerikában a legtöbb több áldozatos fegyveres merényletet az összes rassz közül pont a fehér férfiak követték el, szóval legyenek ők is kitiltva az iskolákból, plázákból és egyéb ilyen helyekről?)

Szerintem nem érted, hogy hova vezethet, ha mindenkinek joga lenne kényeskedni ilyen téren...

2016. szept. 14. 18:30
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit szólnál, ha Ausztrában vagy Németországban nem engednének be egyetlen üzletbe sem, mert a magyarok tolvajok - lásd a "magyar ne lopj" feliratokat!
2016. szept. 15. 07:24
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
En meg a buszon is felallnek ha mellem ulne egy muszlim.
2016. szept. 15. 08:56
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Minden normális országban megbüntetnék ezt a nőt. Gondolom neked sem esne jól ha a származásod vagy a vallásod miatt nem szolgálnának ki. Nyugaton az emberek nagyrésze már tisztában van ezzel, de itt a balkánon még sokan nincsenek ezen a szinten.
2016. szept. 15. 09:31
 18/32 anonim ***** válasza:
#16 Természetesen minden jogod megvan ezt tenni, de ha van egy üzleted, akkor viszont ki kell szolgálnod. Lehetőleg mosollyal az arcodon.
2016. szept. 15. 12:15
 19/32 anonim ***** válasza:

"En meg a buszon is felallnek ha mellem ulne egy muszlim."

Ehhez magánemberként jogod van, és legfeljebb az illetö érzi kényelmesebben magát a buszon. (Mellesleg elég érdekes ember lehetsz, ha RÁNÉZETRE megmondod, kinek milyen VALLÁSA van!)

De ha üzleted, szolgáltatásod van, akkor ezt nem teheted meg, márcsak azért sem, mert egyrészt a vevöközöd igencsak csökkeni fog, másrészt ha feljelent az illetö, akkor a mködési engedélyed is megszünik.

Ez teljesen jogos, ugyanis te azért vagy ott, hogy aki bejön, azt a lehetö legjobban kiszolgáld, és nem válogathatsz, hogy ki szimpatikus és ki nem.

2016. szept. 15. 13:12
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
16 os vagyok. nem valoszinu hogy csokkenne az uzletem mert nem nnyitnek olyan helyen semmit ahova ok jarnak.ezek utan a kerdes sem aktualis. a buszon meg latom (nem jarok mellesleg busszal es nem is Europaban elek) ha az illeto muszlim, eleg jol meglatszik rajtuk hogy milyen vallas kepviseloi.
2016. szept. 19. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!