Az miért büntetendő, hogyha valaki nem akar szolgálni "hájpolt" kisebbséget?
Ez a norvég nő például, nem akart szolgáltatást biztosítani egy muszlimnak, mert utálja őket.
Mi ebben a szörnyű?
Ha én fodrász lennék, én is megválogatnám azért a vendégeimet.
20as, nem szoktam ilyenbe belekötni, de te aztán hasznos válaszoló vagy
legtöbbünknek nincsen boltja, de a jogszabályok ismeretében bele tudunk helyezkedni a kérdés helyzetébe. Te egy olyan példával jöttél, ami szintén nem átélt helyzet, és úgy általánosságban sem nagyon tudsz kapcsolódni a témához. Le a kalappal.
Ezek után remélem mész szavazni októberben....
"Ezek után remélem mész szavazni októberben...."
Nagyjából azok mennek szavazni akik a 20-as válaszoló értelmi szintjén vannak.
21 es te rosszabb szellemi szinten allsz ezek szerint mert meg elolvasni sem tudtad miszerint NEM EUROPABAN ELEK, hogyan es miert mennek szavazni a magyarokat erinto ugyben?
Ha hallgattal volna bolcs maradtal volna.
Hat ezaz! Attol meg, hogy nem Europbana elsz, tudsz szavazni! Legalabbis nagy esellyel.. van magyar allampolgarsagod? Ezt csak ilyen by the way kerdezem
Es koszonjuk, hogy nem europai lakoskent nem akarsz szavazni!:) de tenyleg! Van aki ideszavaz a vilag masik felebol, szeressuk am oket
23 as vagyok.
anno a szlovakoknal nem alltak velem szoba a cipouzletben mert magyar voltam. es semmi bajom nem lett atmentem egy masik cipouzletbe. itt is ezt tennem.
a masik kerdesre , nem szavazhatnek mert 25 evvel ezelott eleg nagy hercehurcaval ugyan de sikerult megszabadulnom a magyar allampolgarsagomtol, amit elvi okokbol tettem. ha lenne magyar allampolgarsagom akkor sem szavaznek, mert nem erdekel hogy Mo on az ott elok mirol hogyan dontenek a maguk dolgaban. Nem elek ott nem tartozom oda mar jogilag sem tehat a kerdes semmikepp nem aktualis. A ferjemnek van magyar allampolgarsaga is, de os sem szavaznak semmiben. Nem a mi dolgunk hogy ott mi tortenik. velemenyunk van, ha ugy latjuk jonak el is mondjuk de ennyi es nem tobb.
"anno a szlovakoknal nem alltak velem szoba a cipouzletben mert magyar voltam. es semmi bajom nem lett atmentem egy masik cipouzletbe. itt is ezt tennem."
Tudod itt Európában megbüntetnek ha boltosként vallási vagy etnikai alapon diszkriminálsz és ez így helyes. Az a szlovák cipőbolt is büntetést érdemelt volna. Szomorú hogy ez neked nem probléma. Egyébként személyesen is ismersz muszlimokat vagy csak tv-ben láttál? :)
olyan orszagban elek ahol eleg sok van beloluk a nagyvarosokban de en szerencsere csak ritkan kerulok veluk kontaktusba, pl. ha olyan uzletben vasarolok ahol muszlim a tulaj (de ez talan evente ketszer fordul elo).
Nem kivanok veluk semmifele kontaktusba kerulni az a resz ahol elek szerencsere tul draga nekik ahhoz hogy itt akar berelhessenek (nem is adnak ki nekik) vagy vasarolhassanak lakast.
utolso vagyok megegyszer:
nem gondolnam hogy megbuntetik az europai uzletet ha diszkriminalja a vevot, Parisban sajat szemmel lattam hogy kit nem szolgalt ki a tulajdonos. Persze nem ugy hogy kiutasitotta az uzletbol annal intelligensebb volt, hanem ignoralta teljesen es egy ido utan az illeto megunta es tovabb allt. senki se akart reklamalni ellene;-))
a szlovakiai ugy engem nem zavart fel voltam ra keszulve. ahogy en rasszista nezeteket vallok ugy elfogadom ha velem szemben diszkriminal valaki, nem csinalok belole ugyet. ahol elek a fehereket nem diszkriminaljak ugyhogy nincsenek gondjaim abbol hogy honnet jottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!