Az oroszok által bevezetett Eu ellenes embargó 1300 milliárdos kárt okozott a magyar gazdaságnak. Mégis hogy lehet, hogy van aki ezután még szimpatizál velük?
11 : miert tamogatnam Szlovakiat, nem vagyok szlovak.
Ha Pozsony vagy Ungvar felkelne hogy Magyarorszaghoz akar tartozni, azt nyilvan tamogatnam.
Egyebklent meg szerintem egy ujjadon meg tudod szamolni hanyszor jartal Oroszorszagban szoval kb semmit se tudhatsz rola.
En eltem Moszkvaban is es Parizsban is. Mindketto joval elhetobb hely (berek arak szempontjabol) mint Magyarorszag...
# 14
Ezt pedig megelőzte, hogy oroszország megtámadta a szomszédját, mert az az EU-hoz szeretne csatlakozni.
Szóval az agresszor itt bizony Moszkva.
Nem. Ukrajnaban Amerika csinalt egy puccsot, es babkormanyt ultetett a torvenyes kormany helyere. Ezellen lazadt fel a Krim es Donbassz. Krimnek az ukran szempontbol is legitim autonom parlamentje hozott hatarozatot a fuggetlenedesrol.
Ugy tessek elkepzelni mintha nalunk 2006-ban a teveszekhaz helyett a parlamentet ostromoljak meg es kikialtjak mondjuk Toroczkait elnoknek, majd az ezellen tunteto pl csepeli es ozdi lakosokra rakuldik a hadsereget.
Oroszorszag meg nem tamadott emg senkit, ha megtamadta volna Ukrajnat akkor mar Zahonynal volna a magyar-orosz hatar.
Hogy jön ide az USA?
Van erre bármi bizonyíték? Mert ez eddig amit leírtok csak egy szép kis összeesküvés elmélet.
# 18
van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!