A brexitnek tulajdonképpen nem az volt az oka, hogy a liberálisak túltolták a "tolerancia"szekeret?
Próbáják úgy beállítani, mintha pusztán a bevándorlókkal kapcsolatos idegengyűlölet döntött volna, hogy az ember A-t vagy B-t gondol.
Ebből a kutatásból azonban nekem inkább az jön le, hogy nem ez az egyetlen amiben nem értenek egyet.
Szerintem a liberálisok valamiért nem értik, hogy akiknek a mindennapos megélhetés komoly gondot okoz, miért nem olyan fontosak olyan ideológiai mániák, mint a női felső vezetők száma és fizetése.
A Kelet-Európai munkavállalók 90%-a alacsony végzettséget igénylő "trógermunkát" végez Nagy-Britanniában, ők épp olyanok az angoloknak mint a magyarok számára az állítólagos gazdasági migránsok. Lehet jönni azzal, hogy milyen sok szakember ment ki de a valóság nem ez, a szakember az itthon is talál munkát, mosogatni, pizzafutárnak, babysitternek, pincérkedni, biztonsági őrnek, konyhásnak pedig nem mondjuk a műszaki értelmiség vagy az egészségügyisek mentek ki. A kinti magyarok többsége pedig ilyen aljamunkát végez, csak az ottani bérből nem nyomorog mint itthon, tehát amit írsz nem nyert, mert igenis az angol "prolit" azzal be lehet hülyíteni, hogy majd nagyobb lesz a fizetése ha hazamennk a lengyelek, magyarok, románok, akik elveszik a munkát meg csak élősködnek az ellátörendszereken.
Az EU-s pénz meg JÁR??????? És arra gondoltál már, hogy ki fizeti? Na, mégis? A nálunk gazdagabb országok! Ők beteszik a közösbe a pénzt, amiből a szegényebbek arányaiban sokkal többet vesznek ki, olyan, hogy "eus pénz" az nem létezik, az angol, francia, belga, dán, holland, német, osztrák, svéd stb. adóból nekünk adott pénz. Nem segély, de nem is JÁR alanyi jogos és látod a britek most azt mondták, hogy a keleti szemükben "putrisztánoknak" nem akarnak több pénzt adni.
Épp ezért mondom, hogy ez szociális demagógia, nem akarsz Magyarországra gazdaségi migránst? Oké, de akkor értsd meg, hogy a britek se! Nem akarod, hogy magyar adófizetők pénzéből más gazduljon? Oké, de akkor ne haragudj, ha a britek se!
Az más kérdés, hogy valszeg. többet buknak a dolgon mint amennyit nyertek, de ha szabad magyarként demagógnak lenni, akkor lehessenek már a britek is.
Nem.
A brexit az angolok tévedése, amiért Skócia és Észak-Írország elvesztésével, valamint nemzetközi tekintélyük és befolyásuk végső amortizációjával kell fizetniük.
" És arra gondoltál már, hogy ki fizeti? Na, mégis? A nálunk gazdagabb országok! Ők beteszik a közösbe a pénzt, amiből a szegényebbek arányaiban sokkal többet vesznek ki, olyan, hogy "eus pénz" az nem létezik, az angol, francia, belga, dán, holland, német, osztrák, svéd stb. adóból nekünk adott pénz. "
És azon elgondolkoztál már, hogy hogyan lehet, hogy azt a pénzt ki tudják termelni? Az a pénz úgy keletkezik, hogy közben folyamatosan rabolják le ezeknek az országoknak a potenciálját, amit te "szegényebb"ként írsz le.
Hogy a magyar termelőnek fizetnek, hogy vágja ki a gyümölcsfáit, mert a francia nagyüzemnek csak így érné meg, hogy megmondják, hogy mi számít bele a vállalatok támogatásába és mi UNIÓS versenykorlátozás.
Nagyon sok pofátlanságot elkövet az unió, akkora arcuk mégsincs, hogy egy ilyen fejlesztő bankot megtagadjanak.
"Épp ezért mondom, hogy ez szociális demagógia, nem akarsz Magyarországra gazdaségi migránst? Oké, de akkor értsd meg, hogy a britek se!"
Azért ez nem ilyen egyszerű. A biriteknek sem.
Az EU-s liberális szekértáborból meg nagyon elegem van.
Akkor sem leszek lmbtq párti ha a fejükre állnak. Pláne, ha csak gyűlölködni meg ista végzetű szavakat tudnak dobálni...
fel sem fogják, hogy nem ideológiák miatt nem szeretnék ezt vagy azt
A szokásos unióval kapcsolatos tévképzetek meg hazugságok, jó, hogy nem jössz a kiegyenesített uborkák legendájával, ami persze szintúgy nem igaz...
Tehát a nyugati országok azért gazdadok mert kizsákmányolják a keletieket, oké, menjünk visszább az időben mondjuk 1986-ban ekkor még KGST bőszen volt, ergo minimum ugyanazon a szinten kellett volna lenni, nem igaz? Ki élt jobban ekkor a bolgár melós vagy a holland?
Melyik országnak volt jobb az infrastruktúrája a franciáknak vagy a lengyeleknek?
Hol volt fejlettebbe a gazdaság, modernebb a termelés az angol vagy a magyar iparban?
Szerintem te is tudod mindre a választ, na ezért gazdagabb Nyugat-Európa!
Az EU-által kivágatott gyümölcsösök legendája is egy eléggé makacs valami, amit gyakran visszahallok, csak ha megnézem a KSH adatit nem látom nyomát, hogy tömegesen vágtak volna ki gyümölcsösöket az elmúlt húsz évben! A hazai gyümölcsös állomány valóban megcsappant, de az a rendszerváltás után volt, mikor az orosz felvevőpiac összeomlott másnak meg nem tudtuk eladni, de azóta a hazai gyümölcstermelésünk és a termő terület bár mutata változásokat, de valahogy nem látom a nyomát, hogy tömegesen vágták volna ki őket, vagy lehet, hogy vágták, de akkor a termésátlagok valamiért ezt nem mutatják.
És végül elértünk oda, hogy "homokozunk", ne haragudj meg, de ez már tényleg az alja, megnyugtatlak, ez nem "izmus", ez csak szimplán ostobaság. Ha te tényleg azt hiszed, hogy ennek bármi köze volt a Brexithez, akkor szerintem ne akarj politikával foglalkozni, ugyanis az emberek 90%-át marhára nem érdekli se a melegfölvonulás se az, hogy milyen jogai vannak az adott ország homoszexuális/transznemű kibbségének, ráadásul ha vana valami, ebbe aztán Brüsszel sehol soha nem szólt bele egyik tagállamban sem.
itt te vagy az aki hazudik... félrebeszél, és úgy tesz mintha nem tűnne fel, hogy totál mellébeszél
nem mondtam, hogy a nyugati országok azért gazdagok, azt mondtam, hogy nekik anyagilag nagyon is megéri ez az unió, és a fejlesztési pénzek amikkel pont nem ők járnak jól kényelmesen fedezve vannak a ki nem fizetett járulékokból
persze nem megoldás, hogy jó akkor holnaptól vám meg hasonlók
ez egy kompromisszum
Rosszul járnának nélkülünk, mi meg nem járunk elég jól, ha csupán kinyitjuk az országhatárt, ezért úgy egyeztünk, tehát ehhez a pénzhez nekünk JOGUNK VAN.
Mintha legalábbis az örökösödési tárgyalásodon a bíró pikkelne rád és azzal fenyeget, hogy jó, akkor majd máshogy osztja el, mint ahogy a végrendelkezésben van.
Nonszensz...
A legendáról :
Az utolsó bekezdésed pedig tényleg kabaré...
Akkor szerinted hogy jött ki az a poll amit a kérdésben linkeltem?
Nem én hazudok, hanem te ferdítesz akkorákat, hogy az már majdnem derékszög!
Pl. Te GYÜMÖLCSÖSRŐL írtál! Arra mondtam, hogy hogy alakult a hazai gyümölcsösök aránya, a szőlő bár a köznyelvben gyümölcs, de mivel elsősorban nem közvetlen fogyasztásra, hanem alkohol tartalmú italok értsd. bor készítésére használják így azzal külön foglalkozik a KSH is.
A szőlőtermő területünk valóban csökkent, csak tegyük hozzá, hogy szinte minden nagy bortermelő Eu-s tagnak is! Nagyjából a szőlőjük nyolcadát számolták föl a francia, a spanyol az olasz vagy épp a magyar szőlőtermelők is. Ugynez volt a cukorrépával meg a cukorgyártással is mindenki zokogott, hogy a mocskos EU bezáratta magyar cukorgyárakat, de azt elfelejtik hozzátenni, hogy az EU cukorgyárainak 45%-át bezárták, tehát nem Magyarországra mért szándékolt csapás volt ez sem.
Az EU-s pénzeknél látom neked még mindig nem megy át mire akarlak rávezetni, na akkor újra:
A britek nettó BEFIZETTEK, a szegényebb országok meg KIVETTEK ebből a közös pénzből. Sok Brexit párti azt mondta, hogyha ezt a pénzt nem kell beadni a brüsszeli közösbe, akkor az nekik jó lesz mert azt majd az oktatásra meg az egészségügyre lehet fordítani. Nekünk alanyi jogon NEM JÁR SEMMI, ha egyszer a britek nem akarják fizetni! Verheted a melled, hogy Nekem jár, nekem jár, csak ha senki nem ad, előbb-utóbb elhallgatsz, márpedig itt nem lesz más választás, az EU-s költségvetés 8%-át adta Nagy-Britannia, mivel mi főleg kiveszünk, így ezt mi is meg fogjuk érezni a következő ciklusban.
A kabaréról meg annyi, hogy mutass már rá a Lord Ashcroft-féle kutatáson, hogy hol vannak a homoszexuálisok? Látok feministát meg globalizációt meg internetet, de a mocskos melegek nincsenek rajta, bármennyire szeretnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!