Franciaországban egy marokkói férfi, megkéselt egy anyát és három lányát, mert bikiniben reggeliztek egy üdülőtelapen. Most már ez lesz a megszokott?
"Olyan célpntokat választanak Európában amik nagy média figyelmet kapnak de a közel-keleten hetente történik egy ilyen nagyobb támadás részükről. Látsz még ellentmondást?"
Megerősítetted az ellentmondást. Az előbb még azt írtad, hogy csak 2-3 nyugat-európai országban történik ilyesmi.
"Megerősítetted az ellentmondást. Az előbb még azt írtad, hogy csak 2-3 nyugat-európai országban történik ilyesmi."
Tudod mit jelent egyáltalán hogy ellentmondás? :) Olvasd vissza mit irtam. Az ISIS áldozatainak 95 % muszlim, ahogy már többször is mondtam és összesen már millós a halottak száma a Közel-Keleten. Ha már itt tartunk hogy mi az ellentmondás, szerintem inkább az ha a muszlimokat nevezd terroristának miközben az áldozatok nagyrésze muszlim. Egy nap többen halnak meg ilyen támadásokban Irakban és Szirában mint az összes európai támadásban.
"Én feladom, úgy tűnik, soha nem érted meg :)"
Te vagy itt az aki érti a dolgokat igaz? :)
"Csakhogy az új hazájukban is úgy akarnak élni,mint a régiben"
Miért ne élhetnének úgy ahogy korábban?
"és elvárják,hogy a befogadó országok lakossága alkalmazkodjon hozzájuk"
Konkrétan miben? Én úgy látom hogy menedéket kérnek és legtöbbjük dolgozna.
"Mondjuk,én attól tartok,hogy bővülni fog,sőt bővülőben van az érintett országok köre."
Ettől én is tartok, továbbá attól is hogy a Közel-Keleten tovább terjed az erőszak. Láthattuk hogy Törökországban is megjelentek, illetve a katonai puccskísérlet is ide tartozik. Az is elég nagy baj hogy az ENSZ és a vezető országok semmiféle jelét nem mutatják hogy a helyzet megoldásán dolgoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!