Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Véleményetek szerint melyik...

Véleményetek szerint melyik állam az igazi "mintaállam"? Miért?

Figyelt kérdés

Szeintem Svájc:

Az államformája köztársaság, IGAZI ( félig-közvetlen ) demokrácia működik, erős és stabil gazdaságilag, stabil és tisztességes politikailag, figyelembe vannak véve az emberek, független és békés ország.

2016. júl. 18. 10:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy mintaország. Olyan országok vannak, amelyek jól működnek, beleillik a környezetébe, természetbe. Egy Svájcot például hiába próbálná lemásolni mondjuk Spanyolország, nem működne.
2016. júl. 18. 13:10
 12/30 anonim ***** válasza:
"Én írtam Észak-Koreát...nem értem miért kellet törölni. Csak szarkazmusból írtam" én is gyakran elcsodálkozom az oldalon uralkodó mélycenzúra miatt.
2016. júl. 18. 13:40
 13/30 anonim ***** válasza:
#12: Igazából én csak azt nem értem ,hogy kinek mi lehet ebbe sértő.
2016. júl. 18. 13:46
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

'Én írtam Észak-Koreát...nem értem miért kellet törölni. Csak szarkazmusból írtam.'

Mert ha nem jelzed, bárki -még a moderátor is -értelmezheti úgy, tényleg egy sztálinista elnyomó állam az ideálod :)

2016. júl. 18. 14:23
 15/30 anonim ***** válasza:
+Dánia
2016. júl. 18. 15:02
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Szaúd Arábia. Konzervatív értékrend, antifeminizmus, szakrális nép, amit nem fertőzött meg a materialista mocsok.
2016. júl. 18. 17:13
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

14: És? Nyugodtan lehet neki az az álomország, ha úgy tartja kedve. Nyilván az oldal üzemeltetői döntik el, hogy mit engednek és mit nem... de azért elég szánalmas és röhejes valakinek a véleményét ezért törölni.

Kezdem egyre jobban megutálni ezt az oldalt.

2016. júl. 18. 18:34
 18/30 anonim ***** válasza:

'És? Nyugodtan lehet neki az az álomország, ha úgy tartja kedve.'

Ha meg azt írják neki, lehet oda költözni, ha annyira imádja, akkor meg az baj.

2016. júl. 18. 19:12
 19/30 anonim ***** válasza:
jav*:akkor meg az a baj.
2016. júl. 18. 19:12
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen az baj, mivel nem azt kérdezte, hogy kiköltözzön-e, hanem azt, hogy melyik ország berendezkedése tetszik neki.
2016. júl. 18. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!