Véleményetek szerint melyik állam az igazi "mintaállam"?
Miért?
Figyelt kérdés
Szeintem Svájc:
Az államformája köztársaság, IGAZI ( félig-közvetlen ) demokrácia működik, erős és stabil gazdaságilag, stabil és tisztességes politikailag, figyelembe vannak véve az emberek, független és békés ország.
Szerintem nincs olyan, hogy mintaország. Olyan országok vannak, amelyek jól működnek, beleillik a környezetébe, természetbe. Egy Svájcot például hiába próbálná lemásolni mondjuk Spanyolország, nem működne.
2016. júl. 18. 13:10
12/30 anonim válasza:
"Én írtam Észak-Koreát...nem értem miért kellet törölni. Csak szarkazmusból írtam" én is gyakran elcsodálkozom az oldalon uralkodó mélycenzúra miatt.
2016. júl. 18. 13:40
13/30 anonim válasza:
#12: Igazából én csak azt nem értem ,hogy kinek mi lehet ebbe sértő.
2016. júl. 18. 13:46
14/30 anonim válasza:
'Én írtam Észak-Koreát...nem értem miért kellet törölni. Csak szarkazmusból írtam.'
Mert ha nem jelzed, bárki -még a moderátor is -értelmezheti úgy, tényleg egy sztálinista elnyomó állam az ideálod :)
2016. júl. 18. 14:23
15/30 anonim válasza:
+Dánia
2016. júl. 18. 15:02
16/30 anonim válasza:
Szaúd Arábia. Konzervatív értékrend, antifeminizmus, szakrális nép, amit nem fertőzött meg a materialista mocsok.
2016. júl. 18. 17:13
17/30 anonim válasza:
14: És? Nyugodtan lehet neki az az álomország, ha úgy tartja kedve. Nyilván az oldal üzemeltetői döntik el, hogy mit engednek és mit nem... de azért elég szánalmas és röhejes valakinek a véleményét ezért törölni.
Kezdem egyre jobban megutálni ezt az oldalt.
2016. júl. 18. 18:34
18/30 anonim válasza:
'És? Nyugodtan lehet neki az az álomország, ha úgy tartja kedve.'
Ha meg azt írják neki, lehet oda költözni, ha annyira imádja, akkor meg az baj.
2016. júl. 18. 19:12
19/30 anonim válasza:
jav*:akkor meg az a baj.
2016. júl. 18. 19:12
20/30 anonim válasza:
Igen az baj, mivel nem azt kérdezte, hogy kiköltözzön-e, hanem azt, hogy melyik ország berendezkedése tetszik neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!