Véleményetek szerint melyik állam az igazi "mintaállam"? Miért?
Figyelt kérdés
Szeintem Svájc:
Az államformája köztársaság, IGAZI ( félig-közvetlen ) demokrácia működik, erős és stabil gazdaságilag, stabil és tisztességes politikailag, figyelembe vannak véve az emberek, független és békés ország.
2016. júl. 18. 10:22
1/30 anonim válasza:
USA: a világ meghatározó országa, bármiről is legyen szó.
2/30 anonim válasza:
Én is Svájcot mondanám.
Annak ellenére, hogy erősen hazafiak es nem tagja az EU-nak, mégis egy nyitott állam, ahol a munka érték.
A közhiedelemmel ellentétben ott csak azokkal a bevándorlokkal kemények, akik nem hajlandóak dolgozni, de akik igen, azokkal nincs bajuk.
3/30 anonim válasza:
Nekem is Svajc. Eros, gazdag, hazafias, militarista allam, raadasul gyonyoru tajakkal es friss levegovel :)
4/30 anonim válasza:
Svájc az jónak tűnik, de ha a fél világ nem ott mosná tisztára a pénzét, akkor valószínűleg nem élnének ilyen jó körülmények között.
8/30 anonim válasza:
Külpolitikában,belpolitikában Izrael
9/30 anonim válasza:
Japán, Szingapúr elég jónak tűnik. Stabil politika, gazdaság, társadalom. Japán még homogén társadalmú, nacionalista (jó értelemben), nagyon fejlett technológiával. Új-Zéland távol van mindentől nincs terrorizmus, alacsony migráció, béke, biztonság. Izland annyira biztonságos hogy hadserege sincs. Fejlett gazdag. Svájc is jó példa. Továbbá olyan mikroállamok mint Andorra, Monaco, San Marino, Liechtenstein, Luxemburg.
10/30 anonim válasza:
Én írtam Észak-Koreát...nem értem miért kellet törölni. Csak szarkazmusból írtam.
Amúgy számomra nincs "mintaállam". De sok szép terület van ,pl. gyermek kori álmom Liechtenstein!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!