Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek 911 valóban úgy...

Szerintetek 911 valóban úgy történt, ahogy a média nagyobbik része állította?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=YyyRXfROhrc illetve magyarul is linkelek egy írást: [link] ezek után valóban elhiszitek a mesét, miszerint a legerősebb hadsereggel rendelkező államot egy barlangból irányítva "megtámadták"?
2010. ápr. 15. 00:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ja és ez meg mák.

Hát ez van Afganisztánban- mák, amiből aztán különböző kábítószereket gyártanak (hál istennek, most olvastam, hogy a tálibok által felégetett ültetvények teljes kapacitással működnek újra)

És a zsidók? Most hogy mondod, a kendermag egyesületnek, ami a kábítószer legalizálásáért küzd, szintén van zsidó kötödése.

2010. ápr. 15. 13:11
 22/30 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:07

kérlek menj fel a www.911truth.org ra és ott valamelyik alcímnél 40 reasons elolvasása után beszélgessünk ezekről az acélszerkezeti dolgokról

2010. ápr. 15. 13:12
 23/30 A kérdező kommentje:
olaj ópium
2010. ápr. 15. 13:12
 24/30 A kérdező kommentje:
de itt főként irakról, illetve a későbbieknek úgy néz ki hogy iránról van szó...
2010. ápr. 15. 13:14
 25/30 anonim ***** válasza:

"Valóban, az érvelésed helyes lenne ha nem arra menne ki az egész hogy presztízsből nem csináltak semmit!"

Nem presztízsből nem csináltak semmit, egyszerűen nem vették elég komolyan. Alábecsülték, alacsony prioritásba sorolták a dolgot.

"bennefoglalva egy telefonbeszélgetéssel amely a gép berepülése után történt, aztán még 1 robbanás(talapzati) és elcsuklik a hang"

Gondolom Kevin Cosgrove hívására gondolsz, már hallgattam meg youtube-on, elég megrázó.

http://www.youtube.com/watch?v=BGLfSn4LBuY de az a moraj, amit hallani lehet, az az alant összedőlő épület moraja, hiszen Cosgrove pár emelettel fentebb volt, és látható, hogy pár másodpercig a felsőbb emeletek nem sérülnek, csak dőlnek.

"911 után pár órával pont ők tudták hogy azok bizony miféle terroristák voltak"

Amikor az első torony összedőlt, akkor az FBI igazgatójának asztalán már ott volt a teljes névsor, hogy kik voltak az elkövetők. Egyébként nagyon valószínű, hogy Izrael tudott a készülő terrorcselekményről, és azt sem zárom ki, hogy szándékosan tartottak vissza információt, hogy később hasznot húzzanak belőle. Ezt egyáltalán nem zárom ki, és elképzelhetőnek tartom, hiszen kétségtelen, Izraelnek nagyon jól jött a "terrorizmus elleni" hadjárat.

Viszont abban kételkednék, hogy az ópium olyan nagy üzlet lett volna, hogy ezért háborút provokáljon. Ugyan az afgán GDP legnagyobb része az ópiumból származik, azért az meglehetősen kockázatos üzlet. De azért ez sem zárható ki.

"Na jó de még ekkor is felvetődik a kérdés: a tűzoltó parancsnok (akárki) felment az épületben megnézte a helyszínt, biztonságosnak ítélte és behívta a tűzoltókat, akikre utánna rádölt az épület... "

Hát, egyrészt gondolom nem ment fel a kritikus zónáig, másrészt elég nehéz lehetett mérlegelni ebben, nagyon bizonytalan dolog ez, hogy most pontosan hogyan is reagál majd az épület egy ilyen traumára. MEg, szóval én sem vagyok tűzoltó, de lehet, itt azt is mérlegelni kellett, hogy mennyi ember menekíthető ki, és azért sok életet mentettek meg a tűzoltók. Szóval erre nem nagyon tudok mit mondani, ezt elismerem.

Egyébként ami számomra leginkább hihetetlen az egészből, a Shanksville-ben lezuhant negyedik gép. Hát az eléggé érdekes, főleg ha a becsapódást nézzük, szinte semmi törmelék nem szóródott szét, alig hagyott egyáltalán foltot.

Én nem tagadom, hogy volt sumákolás 9/11 kapcsán, de nem ott és nem azért, ahol sokan sejteni vagy tudni vélik.

Ja, és az egész szigorúan "szerintem".

2010. ápr. 15. 13:41
 26/30 anonim ***** válasza:

Az USA-t a tálibok támadták meg, a hadsereg nem is hitte el, hogy eljönnek a "barlangjukból" és kicsinálják a felhőkarcolójukat... Ezt én sem hinném el.

Innentől folt esik USA "becsületén, hogy "afgán kecskepásztorok" megölik az USA lakosait, ergo a hadsereg szervezetlen, gyenge és nem képes ellenállni...

Aztán az USA hadüzenetet küldött, de ez a nap az USA-nak egykatasztrófa, így a kormánynak még azt is megéri elhitetni, hogy A KORMÁNY támadta meg "magát", hogy hadat üzenhessen Afganisztánnak...

Nekem megérné azt mondani, hogy azért vertek meg, hogy aztán feljelenthessem őket testi sértésért.

Izrael szerintem is tudott a dologról, de nem szólt, mert neki érdeke, hogy egyik ellenfelét meggyengítsék, és az izraelieknek a fele nem is hitte el... A kormány pedig simán üzemeltethet oldalakat mindenkinek a nézeteivel...

MONDOM: ez csak egy válaszlehetőség, ami elsőre furcsán hangzik, de magyarázatot tud adni, mégha ez egy baromság, akkor is.

2010. ápr. 15. 14:26
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanulságos gondolatmenetetek van
2010. ápr. 15. 16:29
 28/30 anonim ***** válasza:
48%

divatos az összeesküvés elmélet, de azért megnézném melyik az az épület ami nem dől össze ha megküldjük egy üzemanyagbombával

az, hogy az épület összerooskadt az meg amiatt volt, hogy az alapjai megmaradtak

ezzel együtt én szépen visszaépítettem volna a két tornyot, mintha mi sem történt volna

hogy lássák, nem félünk semmitől

persze ettől ti még higgyetek az összeesküvés elméletben, és támogassátok csak a muszlim szabadságharcosokat a kereszténység elleni szent háborújukban

2010. aug. 8. 23:07
 29/30 anonim ***** válasza:

A WTC-nél nem tudom, mi volt de ott láttuk a becsapódó gépeket. Viszont, hogy a Pentagonba nem csapódott be utasszállító gép az 100%.

És, hogy hány állampolgárát nyíratná ki az USA? Vietnamban 50 ezret, Afganisztánban és Irakban is már többezret. Ne nézzétek már olyan rendesnek az amerikai kormányt.

És ha különben is minden úgy ment, ahogy állítják, akkor miért kellett mindent 90 évig titkosítani?

Nem tudom, mikor fog az igazság kiderülni, és azt sem, hogy mi az igazság. De hogy vmi bűzlik ebben a dologban az 100.

2010. aug. 9. 00:57
 30/30 anonim ***** válasza:

köztudott hogy usát zsidók irányítják.

usa mindig ki állt és ki fog állni teljes mellszélességgel izraelért!

pont emiatt mert usa minden vezető pozíciójában zsidó vagy zsidóbarát ember van!

JFK nem volt zsidóbarát, máig ismeretlenek lőtték le.

szvsz ez nem volt véletlen.

mind1 hogy mccain vagy obama mind2 izrael és zsidóbarát.

csak obama a fekete bőrszíne miatt volt jobb választás, mert így hihetőbben tudja játszani a demokrácia és béke bajnokát!

obama is úgy szerzett támogatottságot hogy beígérte kivonja amcsi csapatokat irakból és afganisztánból erre eddig csak erősítést küldött oda + már izrael s*ggét is kell védeni, mert usa nélkül már rég hazátlan nép lennének!!

érdemes megtekinteni ezt a képet:

[link]

így foglalták el palesztinát és irtották ki a palesztinokat a "béke harcosai"

nekem nem abszurd hogy 911 előre megrendezett forgatókönyv alapján a kormány műve volt, hogy azután valakire rá tudják kenni bűnbakot!

2010. aug. 9. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!