Szerintetek 911 valóban úgy történt, ahogy a média nagyobbik része állította?
Nekem épület megsemisítéssel foglalkozó ismim mondta, hogy szerinte nem a két gép miatt dőlt össze a két töröny.
Viszont én nem tudom elhinni, hogy az USA kormánya több ezer polgárát megöletné.
"a parlamenttel is ezt kéne csinálni, mikor tele van jobbikos és fideszes képviselőkkel"
Szeretnéd felküldeni az AURORA cirkálót a Dunán, mi?
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:07
igazad van, Irán lehetséges megtámadása miatt merült fel bennem a kérdés, és érdekel hogyha holnap lesz egy másik 911 tök véletlenül iráni terroristáktól akkor beveszitek-e
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:01
a tervezője is mondta, hogy ezeket úgy építették hogy a gépeket kibírja ugyanis acél-vázas. hát pár ezer polgár sok milliárd dollárnyi olajért,illetve ópiumban gazdag még azt hiszem. apropó tudtátok hogy az összes zsidó származású személynek aznapra kimenője volt? és ha már aktualitásnál tartunk: Gordon Brown beismerte hogy nem a terroizmus elleni harc nem is az olaj hanem Izrael érdekei miatt szállt be Anglia a háborúba és ezt még megspékeljük azzal, hogy Obamának legutóbb azért nem lehetett újabb tanácsosa egy nagyon képzett ember mert nem volt elég lojális Izraellel és mmáá kész a habos torta
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:04
és még ők az állítólagos gyűlölködők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!