Mi a különbség Jean-Claude Juncker és José Manuel Barroso között?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy Juncker rögeszméje a föderális ( Egyesült Államokhoz hasonló ) Európa. Barroso nem erőltette ennyire. Viszont Barroso elvetette a kétpólusú uniót. Azaz a gazdagabb és integrációra hajlamosabb valamint a szegényebb,de az integrációt jobban elutasító országok közötti vonalat.
Csak nekem nem szimpatikus Juncker? Szinte semmit nem csinált mióta megválasztották csak mondja az utópisztikus gondolatait..
2016. jún. 27. 23:11
2/8 anonim válasza:
Barroso talán komolyabb volt, nem egy alkesz.
3/8 anonim válasza:
Barroso egy dolgos, szimpatikus és rátermett EU diplomata volt. Juncker ezzel szemben egy büdöspofájú (szószerint), szalonképtelen szeszkazán, aki teljesen alkalmatlan egy ennyire felelős pozicióra. Szimbóluma lett a brüsszeli bürokrácia "sötét oldalának" és ez sajnos a brexit szavazás eredményein is nyomott hagyott. No de mivel Merkel hűbérese így nem lehet tőle megszabadulni.
4/8 anonim válasza:
Az egyik luxemburgi,a másik portugál.
5/8 anonim válasza:
Mind a kettő ugyanazon vezetőségnek a bábja. Nem gondolhatod komolyan hogy a semmiből oda tesznek valakit az EU élére és akkor ő fogja irányítani az EUt!
Bábuk és szócsövek meg díszpintyek zsíros állásokban.
Volt ott ez a szabadkőműves jómadár:
többnyire csak ült csendben és nézett
6/8 anonim válasza:
Egyről én is tudok. A fél ország sportegyesületének elnöke. Önmagától az életben nem lett volna diplomája. Most osztja az észt. Máséból.
7/8 anonim válasza:
Juncker semelyik jóérzésű embernek nem szimpatikus.
8/8 anonim válasza:
Grühn és Kohn között mi a külömbség,Kérdező?:D Eggyik 19 a másik egy hijján húsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!