Ha a halálbüntetés a 21. században embertelen és középkori módszer, akkor az Egyesült Államokban középkor és embertelen világ van?
"Pont, hogy te sarkítottad le. Már a kérdésben is elismertek, hogy szerintük a módszer az embertelen és középkori, te pedig kisarkítottad arra, hogy akkor szerintük az egész USA az."
Állj, nem! Én azt kérdeztem, hogy ha a hazai liberók szerint a halálbüntetés embertelen és középkori módszer, és ezért nem szabad Európában bevezetni, akkor vajon az USA-ban is középkori és embertelen világ van? Kérdeztem, nem kijelentettem. A kémiai kasztrálásnál is azt nyilatkozták, hogy középkori, és ajvékoltak, pedig az is létezik "nyugati, vagy nyugathoz köthető" országokban. Magyarul hazugság és képmutatás azt állítani, hogy a halálbüntetés középkori és embertelen.
# 21/23 Időpont ma 09:29
"Állj, nem! Én azt kérdeztem, hogy ha a hazai liberók szerint a halálbüntetés embertelen és középkori módszer, és ezért nem szabad Európában bevezetni, akkor vajon az USA-ban is középkori és embertelen világ van?"
Pont erről beszéltem. De, igen. A kérdésedben ott az állítás, hogy ha valahol van egy ilyen módszer, akkor szerintük az a hely egy ilyen világ. Holott a kettő között nincs teljes összefüggés, te mégis úgy állítottad be, hogy aki szerint a halálbüntetés embertelen és középkori, akkor az USA-nak embertelennek és középkorinak kell lennie.
De ez csak a faék egyszerű gondolkodásnál van így.
"Kérdeztem, nem kijelentettem."
Ez a médiában, vagy nagy nyilvánosság előtt elmegy, lévén ott elég könnyen perelhető az ember rágalmazásért. De egy anonim internetes fórumon gáz. Vállald fel a véleményed.
"A kémiai kasztrálásnál is azt nyilatkozták, hogy középkori, és ajvékoltak, pedig az is létezik "nyugati, vagy nyugathoz köthető" országokban. Magyarul hazugság és képmutatás azt állítani, hogy a halálbüntetés középkori és embertelen."
Az első mondatod nem implikálja a másikat, bármennyire is szeretnéd. Megfordítom, hátha megérted: Észak-Koreában néha ad a kormány a népnek enni. Ez kifejezetten emberséges cselekedet. Ettől Észak-Korea máris emberséges lenne? Mert a te logikádat követve az.
Plusz ezzel saját magadat is megcáfoltad, miszerint te nem állítottál semmit. :-)
# 28/29 Időpont ma 10:07
Csak mert bedöntöttem a szalmabábodat? :-) Kínos. De akkor már te is válaszolhatsz az enyémre: Észak-Korea ugye emberséges, vagy azért, mert néha ad enni a szegényeknek?
Vagy nem látod, hogy ez ugyanaz a kérdés valójában? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!