Egyes országok hogy merik ezt megcsinálni?
Tegnap olvastam, hogy Szingapúrban kivégeztek egy francia férfit, mert a táskájában 32g heroint találtak. Ő azt állította, hogy valaki beletette a táskájába, de elég hamar lezárták az ügyet és halálra ítélték.
Most vonatkoztassunk el attól, hogy bűnös vagy nem. Mi van akkor, ha én pl. magyar állampolgárként szingapúrba utazom pl. üzleti ügyek miatt és a poggyászomba valaki tényleg belecsempész egy kis drogot, hogy amíg engem elkapnak, addig a nagy szállítmány átmehessen. Hogy jön ahoz egy kis szutykos 700 km²-es porfészek, hogy egy NATO és EU tagállam állampolgárát úgy kivégezze, hogy normális tárgyalása sem volt, sőt hogy jön ahoz, hogy kivégezze. Másik dolog, amin gondolkodtam, hogy ilyen esetben miért nem szólítja fel az adott ország, hogy ha ezt megteszik az állampolgárukkal, annak súlyos következményei lesznek?
Ezen gondolkodtam én is most, hogy elítéltek egy román srácot pont ugyanezért.
Nem tudom, hogy ki tudják-e szűrni azt, ha valaki valóban csempészni próbál, vagy csak berakják a csomagjába a szert. Durva...
Ha belépsz a házamba és a padlóra köpsz, kiváglak mint macskát szarni akármekkora is vagy.
Ha nem tetszik ne gyere be , vagy ne köpj a padlóra.
Kápísi????
1-es, de azért nem rögtön halálra ítélni egy külföldit. Az lenne a jó, ha lenne egy nemzetközi egyezmény, hogy ha valakit meggyanúsítanak egy súlyos bűncselekménnyel, az adott ember állampolgársága szerinti ország részt vehessen a vizsgálatokban és a bűntetését a hazájában tölthesse le.
2-es. 700 négyzetkilométeren nem nehéz olyan életkörülményeket kialakítani. Offshore cégek és kész. Nézd meg luxemburgot, minden lakosra 5 cég jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!