Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A pápa mitől ennyire migránspá...

A pápa mitől ennyire migránspárti? Lefizették?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem, lefizették.

Elődei,tűzzel,vassal tiltakoztak az iszlám nyomlás ellen, ez meg "ajándéknak" nevezi őket.

Ez még nagyobb hülyeség, mint, amir a liberálisok kitaláltak, hogy "mind tudósmérnökorvos,triplázzák a GDP-".

2016. ápr. 20. 09:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
A pápa úgy tűnik szó szerint veszi az újszövetségi elveket, szilárdan kitart mellettük, ami becsülendő. Ettől még nem feltétlenül van igaza.
2016. ápr. 20. 21:27
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
15:30: Argentínára mondjuk éppen nem jellemző a kultúrák keveredése, ott a fehérek aránya 90 % feletti. Indiánok csak mutatóba maradtak, négerek sem nagyon akadnak. Az igazi olvasztótégely Brazília.
2016. ápr. 20. 21:29
 23/33 anonim ***** válasza:
66%

Más tisztelni és szeretni, és más befogadni tömegesen.

Utóbbi senkinek nem lesz jó.

2016. ápr. 20. 22:16
 24/33 anonim ***** válasza:

Mert már a pápa is egy rohadt liberálbolsevik, hazaáruló, magyarellenes csökevény, aki utál mindent, ami magyar, gyűlöli az ősi értékeket, és síkra száll minden mellett, ami romlott, dekadens, beteges, destruktív és undorító. III. Ince pápa napalmot dobatott volna a menekültekre, ez meg itt valami szeretetről pofázik. Beteges idióta.

Semjén Zsoltnak kéne a pápának lennie!!!

2016. ápr. 21. 02:02
 25/33 anonim ***** válasza:
27%
Talán csúnya ezt mondani, de az egyház minden olyat támogatott mindig, ami a világ bomlasztását, átrendezését eredményezi. Lásd: 1.,2. világháború.
2016. ápr. 21. 09:45
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Mert az a vén hülye is csak egy bábu. Azt teszi, amire a hatalom utasítja.
2016. ápr. 21. 19:58
 27/33 anonim válasza:
75%
Azert nevezi őket ajándéknak, mert ez egy jel, egy figyelmeztetés, hogy mekkora gáz van a világunkban. Ez a jel talán még időben felhívja az emberiség figyelmét, hogy kegoldást találjunk a bolygónk megmentésére.
2016. ápr. 23. 23:00
 28/33 anonim ***** válasza:
5%

Nagyon régóta nem volt ennyire értelmes és tisztelhető pápa. Ezt én ateistaként mondom.

Tudjátok, lehet, vannak olyanok, akik még hisznek abban a mesekönyvben, amit páncélként hord az a zsidó szekta. Meglepő, de lehet.

Kétlem, hogy lelehetne fizetni egyébként. Mivel? Ugyan már.

Ő szerintem komolyan gondolja.

2016. ápr. 28. 22:15
 29/33 anonim ***** válasza:

Én is a zsarolásra szavazok.

És ha megnézzük, hogy ki más van hasonló helyzetben, akkor az is elég valószínű, hogy kb. mivel kapcsolatban.

Lefizetni nem lehet, a Vatikánt? Mivel?

2016. máj. 8. 18:58
 30/33 Jeffrey Spender ***** válasza:
34%

Tetro 04-20 17:18

Nem csak történelmi viszonylatban találhatunk ilyesmit, XVI. Benedek pápánk szerint is nem idevalóak, mert gyűlölnek minket, ő sem hisz az ellenségszeretet vitatható és nehezen értelmezhető dogmájában:

„Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni”

2016. máj. 13. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!