saját maga ellen prédikál. Node valszeg ezért fizetnek nekik.
2016. jan. 8. 08:24
2/17 anonim válasza:
Azért védi őket, mert Jézus is ezt tenné vagy mert erről szól a kereszténység?
2016. jan. 8. 08:49
3/17 A kérdező kommentje:
Jezus is ezt tenne? Lehet. De akkor is veszelyeztetik Europat es a kereszteny vilagot! Sokkal veszelyesebbek mint az oszmanok voltak!!
A papanak a kereszteny vilagot kellene vedenie!
2016. jan. 8. 08:56
4/17 anonim válasza:
Mert ez a kötelessége. Bőrszín vagy vallás alapján nem ítélhet el senkit. Gondolod a Pápát meg lehet vesztegetni? Egy hetven éves embert, aki amúgy is gazdagon él? Akkor nagyon buta lehetsz.
2016. jan. 8. 08:56
5/17 anonim válasza:
Nem, a Pápának az a feladata, hogy példát mutasson kereszténységből, szeretetből, együttérzésből és toleranciából, valamint vezesse a keresztény közösséget, már akik elismerik őt vezetőnek.
Én igazából azt nem szoktam érteni, hogy akik már gyökereiben nem értenek egyet a kereszténység szellemével, azok miért akarnak annyira keresztények lenni.
Álljatok inkább be a hitleristák közé, úgyis azt akarjátok, amit azok is akartak. A kereszténységhez nektek semmi közötök. Legfeljebb horogkeresztények vagytok.
2016. jan. 8. 09:02
6/17 anonim válasza:
Akkor az csak a jó kérdés, hogy mégis miért a Vatikán a leggazdagabb " ország "? Ha annyira a szeret meg miegymás a cél, akkor mért nem ajánlják fel ezt a sok felhalmozott vagyont jó célokra?
2016. jan. 8. 09:28
7/17 anonim válasza:
Honnan veszed ezt a baromságot, hogy a Vatikán a leggazdagabb? A konteós haverjaid mondták?
Lusta voltam visszakeresgetni minden cikket, de olvasgass bele a bevételeikről is szó van... de legyen konteo... Ha jársz Rómában nézd meg a vatikáni rendszámú autókat... 10 millió alatti kocsit nem fogsz látni szerintem, és persze mindez a szeretet jegyében, mert az öznetlenség, hogy drága autók kellenek. :D
2016. jan. 8. 09:48
9/17 anonim válasza:
A becslések 1,2 milliárd euró és 12 milliárd euró között mozognak. A vagyon többnyire nem forgalomképes ingatlanokból és műtárgyakból áll, jelentős része azonban értékpapírban és aranyban. A vagyont tovább gyarapítják az érmék, bélyegek és ajándéktárgyak értékesítéséből származó bevételek, valamint a világi államok adórendszerében használatos adóformákra emlékeztető megoldások - például a Péterfillér elnevezésű, a pápai hivatalnak járó adomány - révén szerzett bevételek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!