A pápa azért védi a menekülteket és azért politizál, hogy szentté avassák?
az egyház is megélhetési lett
saját maga ellen prédikál. Node valszeg ezért fizetnek nekik.
Jezus is ezt tenne? Lehet. De akkor is veszelyeztetik Europat es a kereszteny vilagot! Sokkal veszelyesebbek mint az oszmanok voltak!!
A papanak a kereszteny vilagot kellene vedenie!
Nem, a Pápának az a feladata, hogy példát mutasson kereszténységből, szeretetből, együttérzésből és toleranciából, valamint vezesse a keresztény közösséget, már akik elismerik őt vezetőnek.
Én igazából azt nem szoktam érteni, hogy akik már gyökereiben nem értenek egyet a kereszténység szellemével, azok miért akarnak annyira keresztények lenni.
Álljatok inkább be a hitleristák közé, úgyis azt akarjátok, amit azok is akartak. A kereszténységhez nektek semmi közötök. Legfeljebb horogkeresztények vagytok.
Lusta voltam visszakeresgetni minden cikket, de olvasgass bele a bevételeikről is szó van... de legyen konteo... Ha jársz Rómában nézd meg a vatikáni rendszámú autókat... 10 millió alatti kocsit nem fogsz látni szerintem, és persze mindez a szeretet jegyében, mert az öznetlenség, hogy drága autók kellenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!